Buriza Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Zapraszam do składania preorderów na pogromcę Go Pro YI 4K Najbardziej zaawansowana kamera na rynku konsumenckim Cena w przedsprzedaży jest promocyjna - 849zł Cena regularna będzie wyższa na całym świecie, co potwierdził producent Wysyłki będą realizowane natychmiast po otrzymaniu towaru (planowana premiera 12 czerwca) Dostępna w naszym sklepie: http://xon24.eu/ oraz na allegro gdzie macie możliwość dodatkowo zakupu na raty Bez bawienia się w przewalutowania, bez potrzeby prowadzenia dodatkowych rachunków Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Czemu twój poprzedni wątek został zamknięty jakiś czas temu? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted May 14, 2016 Author Share Posted May 14, 2016 11 godzin temu, maaaciekmaaaniek napisał: Czemu twój poprzedni wątek został zamknięty jakiś czas temu? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Ponieważ użytkownicy zaczęli robić spam nie na temat w wątku o promocjach. Trochę szkoda, że poleciał bo wrzucaliśmy często ciekawe promocje oraz informacje o dostępnych nowościach. Jeśli można to proszę adminów o przywrócenie wątku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamek898989 Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Z takim serwisem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Z takim serwisem ? A co w tym dziwnego? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 (edited) http://xon24.eu/xiaomi/198-xiaomi-redmi-3-pro-32gb-zloty.html Skąd taka niska cena? edit: myślałem że NOTE... Edited May 19, 2016 by piotr.geekbuying Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santos_Ramirez Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Dnia 17.05.2016 o 11:24, m4ci3k_sz napisał: A co w tym dziwnego? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Poza tym że bajka o uceglonej kamerce to bujna wyobraźnia burizy nie podparta żadnym dowodem czy pismem z serwisu (ciągle na nie czekam) to racja, nie ma w tym nic dziwnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts