paters18 Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Dziewczyna kupiła na allegro Redmi Note 2 z androidem 5.0.2 LRX22B. Wersja MIUI 7 by xiaomi.eu 5.10.16 (rozwojowa).I zacina sie jej, gdy chciałem go akutalizować to wywala komunikat install update zip failed.Jestem w tym zielony może ktoś mi pomóc w tym jeśli chodzi o to https://miuipolska.pl/instalacja-miui-mi-note-promi4i/ To nie ogarniam tego, taka rozszerzona matma jak dla mnie, niby coś logiczne ale ni ch**a nie mam pojecia jak do tego sie zabrać. Prosze o jakieś proste wytłumaczenie jak dla tłuka dzięki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalg92 Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Tak dla pewności. Robisz to drugą metodą? Dla RN2 jest ta druga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3tr0 Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Zwyczajna aktualizacja, musisz dograć TWRP przez ADB Tools lub flashify i potem instalujesz rom Amen... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts