mino Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Witam Mam taki dziwny problem mianowicie na belce powiadomień jako operator wyświetla mi się Telekomunikacja kolejowa. Karta jest z Like Mobile. Wydaje mi się że wcześniej pokazywało normalnie Lycamobile, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Nazwę możesz zmienić samodzielnie, widać Twojej nie ma w 'palecie'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mino Posted May 10, 2016 Author Share Posted May 10, 2016 To że mogę zmienić samodzielnie to wiem, ale dlaczego wyświetla się nazwa Telekomunikacja kolejowa, przecież Lycamobile działa na nadajnikach plusa to powinno moim zdaniem wyświetlać Plus lub co jest bardziej oczywise Lycamobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Kazdy z operatorow oprocz posiadania wlasnych łączy czy to swiatlowodow czy radiolinii dzierzawi je od innych podmiotów. Z tego co sie orientuje to wlasnie tk telekom tez dzierzawi swoje operatorom wiec byc moze Twoj nadajnik ma dosył od nich. Ale to nie jest normalna sytuacja ze to sie pokazuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Tak trudno sobie wygoglować. U mnie też na początku inna nazwa się wyświetlała po przejściu na system xiaomi.eu pokazało się to .ale działa ok więc nie wnikam dalej Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mino Posted May 12, 2016 Author Share Posted May 12, 2016 Też mi działa, ale pierwszy raz się spotkałem że wyświetla się inna nazwa operatora niż jest karta, więc zapytałem. Na innych telefonach nie miałem takich problemów. Temat uważam za wyczerpany i do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiuso Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Jeżeli operator korzysta z roamingu to tak jest, nic tu dziwnego. A Layka jest operatorem wirtualnym. Moim zdaniem szkoda czasu na dalszą dyskusję na ten temat. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts