owipus Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 Witam, 20 kwietnia kupiłem drugiego redmi note 3 i niestety pojawił sie problem z migającym ekranem , przy małej jak i maksymalnej jasności ekran mruga a czasami w ogóle sie nie wzbudza ( widzę ciemność :] ). Wersja Androida 5.0.2 lrx22g a wersja miui to 7.1.8.0 wcześniej miałem 6.4.21 i na niej było to samo zmieniłem softa i dalej mruga. Pytanie brzmi wina softu czy coś innego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 Ale mruga czy zapala się i gaśnie? Bo jeżeli to drugie to wina czujnika zbliżeniowego który jest odpowiedzialny za blokowanie wybudzania telefonu np. w kieszeni. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
owipus Posted May 8, 2016 Author Share Posted May 8, 2016 58 minut temu, Smigoll napisał: Ale mruga czy zapala się i gaśnie? Bo jeżeli to drugie to wina czujnika zbliżeniowego który jest odpowiedzialny za blokowanie wybudzania telefonu np. w kieszeni. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka zapala się po czym mruga jak uszkodzona świetlówka :/ kilka razy było tak że włączyłem telefon czujnikiem linii odblokowałem go ale dalej była ciemność Link to comment Share on other sites More sharing options...
defrex13121 Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Jak mruga mimo zmiany softu to uszkodzony wyświetlacz. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts