misiakelek Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Witam mam nadzieję być użytkownikiem miui. obecnie nie posiadam smartphone sprzedałem swoją Nokię Z zamiarem kupna jakiegoś androida, po poszukiwaniach znalazłem pierwsze jakieś fajne chińczyki, potem trafiłem na miui i na Xiaomi, więc postanowiłem poczekać i nabyć Mi3. I tu pytanie na które nie mogłem znaleźć odpowiedzi. Czy na miui i xiaomi mi3 działa to znaczy czy można zainstalować bez problemu aplikacje ze sklepu googla? domyślam się że tak, ale chciałby wiedzieć na 100% i czy robi się to prosto ze sklepu, czy są potrzebne jakieś hokus pokus Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athame Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Można. Czary nie są wymagane (w najgorszym przypadku dogranie jednej apki). Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiakelek Posted September 25, 2013 Author Share Posted September 25, 2013 Dzięki więc będzie mi3 jak się uda nabyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Najpierw upewnij się że rozmiar MI3 ci odpowiada. Bo ten telefon jest chyba rozmiarowo największy z klasy 5 cali. Najlepsze porównanie jest z Xperia Z. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blee Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Xperia Z lub SGS 4 też ma 5 cali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaedrem Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Polecam noszenie dwóch smartfonów w jednej kieszeni. Chodziłem z GNEXem + Red Rice i czułem się, jak w kevlarze Temat zamykam, bo został wyczerpany. Dodatkowe informacje w FAQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts