mposadzy 0 Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 (edited) Zapewne Mi Box 3 Enhanced znajdzie wielu chętnych do zakupu, mnie przekonały jego parametry techniczne procesor Mediatek MT8693, dwa rdzenie A53 więcej niż w Fire Tv 4K, możliwość odtwarzania hevc 10bit w 4K (w pełnym 1080p idzie dobrze), wifi ac 2.4 i 5 GHz szkoda tylko, że nie dołożyli slotu karty pamięci. Język można dość łatwo zmienić na angielski link i zainstalować sklep Google link mam nadzieję że wkrótce ktoś znajdzie sposób na dodanie innych jezyków Jeszcze przez dwa dni można kupić na GearBest za 68 euro z darmową wysyłką Edited May 7, 2016 by mposadzy Link to post Share on other sites
Bohyn 87 Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Czy to cudo obsłuży dlna? Link to post Share on other sites
mposadzy 0 Posted May 9, 2016 Author Report Share Posted May 9, 2016 Co oznacza "czy obsłuży" Można na tym postawić serwer Dlna np. Plex, Można tez odtwarzać z sieci lokalnej trzeba tylko zainstalować sobie odpowiedni player, ja polecam Kodi Link to post Share on other sites
Recommended Posts