patrykt 0 Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 od marca (!) nie synchronizuje mi kalendarza. mam komunikat: sens is currently experiencing problems. it will be back shortly. Link to post Share on other sites
Addamas 151 Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Usuń konto Google i dodaj je ponownie Xiaomi Mi2S with sMIUI Link to post Share on other sites
areh 0 Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 A co jeżeli wydarzenia z kalendarza google synchronizuje (te dodane ręcznie), ale do tego samego kalendarza mam zaimportowane wydarzenia z kalendarza FB i tych już nie widać? Link to post Share on other sites
patrykt 0 Posted May 9, 2016 Author Report Share Posted May 9, 2016 On 5/6/2016 at 7:59 PM, Addamas said: Usuń konto Google i dodaj je ponownie Xiaomi Mi2S with sMIUI tak zrobiłem. po pierwsze utraciłem nieodwracalnie wszystkie eventy dodanie na telefonie.... po drugie nowoutworzone konto google na liście rzeczy do synchronizacji nie ma już kalendarza... Link to post Share on other sites
FromWP 1,504 Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Który kalendarz Ci nie synchronizuje, wbudowany, czy Googla? Zainstaluj sobie Kalendarz Googla ze sklepu to i ten wbudowany zacznie synchronizować. Prawdopodobnie gdzieś po drodze wysypała ci się usługa synchronizacji kalendarza Googla, a instalacja googlowego kalendarza powinna to naprawić. Miałem podobny problem z Redmi 2 i taka operacja pomogła, może i tu pomoże. 1 Link to post Share on other sites
patrykt 0 Posted May 9, 2016 Author Report Share Posted May 9, 2016 28 minutes ago, FromWP said: Który kalendarz Ci nie synchronizuje, wbudowany, czy Googla? Zainstaluj sobie Kalendarz Googla ze sklepu to i ten wbudowany zacznie synchronizować. Prawdopodobnie gdzieś po drodze wysypała ci się usługa synchronizacji kalendarza Googla, a instalacja googlowego kalendarza powinna to naprawić. Miałem podobny problem z Redmi 2 i taka operacja pomogła, może i tu pomoże. i to dopiero pomogło. dzięki. Link to post Share on other sites
FromWP 1,504 Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Akurat niedawno przerabiałem to podpowiedziałem. Link to post Share on other sites
ZduneX25 787 Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to post Share on other sites
Recommended Posts