Myomi Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Nova Launcher oraz Chronus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 (edited) PixelMiui, ikony przerobiłem sam, launcher Nova. Edited February 7, 2017 by RegimeOfTerror 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Tapety zmieniają się automatycznie za pomocą Wallz. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikus149 Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Wszystko na jednym ekranie , prosto i pięknie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afrodyta4 Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Domyślny widget zegara 4x2 ekran blokady tapeta zawarta w Miui Ikony standardowe w MiuiPolska (niektóre podmienione) przez ze mnie przez Roota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Takie tam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Motyw domyślny jakoś najbardziej do mnie przemawia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 xMIUI i HD Widget, reszta jak na screenie z appki Motywy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
focusik09 Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Pozmieniałem troszkę rzeczy. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermitos Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Motyw: IOS Afterdark Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 (edited) Tapeta: Z netu "smartphone dark railroad" Czcionka: SJSecret Ikony: Zwart - Black Icon Pack + mod przeźroczystości Ekran blokady: City Limitz [Km8] Pasek Stanu: Complex to Simple Dialer: Complex to Simple Launcher: City Limitz [Km8] Klawiatura: BlackBerry keyboard Emoji: Emoji One Reszta domyślna Edited February 28, 2017 by rock'n'rolla 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Mój poprzedni post dziwnie zniknął , więc poprawiam się : Używam Weather & Clock Widget z motywem animacji Rain City i motywem PURE OS ( dark edition ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazi93 Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 No to i ja się pochwalę Lockscreen: Worst Modolnacalana, Nova Launcher + zestawy ikon Delta, Glim i Sunshine, Zooper Widget + Ocea, reszta systemu to domyślny motyw Miui8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 W końcu ustawiłem sobie to co najbardziej (jak na razie) mi się podoba Czcionka Zegoe UI z tego posta. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafishta Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Motyw: Dark Extended Widget: Zegar cygrowy Xperia 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Pixel, Hybrid v8, HD Widgets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heisenberg Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 (edited) Launcher: domyślny MIUI (nakładka Hybrid [V8] Motyw: Hybrid [V8] Widget: domyślny z motywu Hybrid [V8} Ekran blokady: z motywu EU2016 Wysłane z mojego Redmi Note 4X Edited April 13, 2017 by Heisenberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafishta Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Lekka aktualizacja: Launcher: Nova Uccw widgets własne tapety. (zdjęcia z aparatu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeltaRon Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Jeżeli ktoś chce tapetę to zapraszam priv. Zegar zooper widget Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
QBAQ Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Nova Launcher prime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Czas odświeżyć nieco mi5 Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fi9o Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Opis na drugim screenie. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomal_1313 Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 to i moje launcher przerobiony xmiui ekran blokady mario ikony g-b.l.a.c.k pasek stanu g-b.l.a.c.k Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 (edited) Dla odmiany najprostszy z możliwych. Taki ustawiłem trochę "wiekowemu" znajomemu i bardzo zadowolony. To po prostu Lite mode w globalu na Redmi 3s. O dziwo w ustawieniach pozostaje motyw ustawiony w normalnym trybie. Nawet przydatne to Lite mode dla starszych, niedowidzących, szkoda że nie ma tego w romach eu. Edited May 27, 2017 by FromWP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
santos Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Ja jako że jestem osobą nielubiącą częstych zmian to przez pół roku mój Redmi Pro stylizowany był na HTC Sense za pomocą tego motywu: Do tego oczywiście charakterystyczny htckowski zegarek i tapeta z zielono pomarańczowym polem, kto używał legendarnego Desire Z to wie o czym mówię =) Niemniej nadszedł czas na lekkie zmiany. Na motyw- Luxurious [DD]- trafiłem na forum en miui. Tapeta jest własna, czcionka Sjsecret, do tego mod ze zmianą siatki ikon- jest 5x7. Oto screeny: Kto lubi czarno złotą kolorystykę (mi pasuje bo Redmi Pro w kolorze złotym) to polecam. Jeden z nielicznych motywów w tej tonacji kolorystycznej, który jest względnie stonowany i miły dla oka a nie przekombinowany, cukierkowaty i cekinowaty że złotymi różyczkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitz Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 Nova Launcher, zooper widget, icony tiny oraz big white icon pack Reszta jak na screenach, minimalizm <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 (edited) Motyw nie do końca taki jakbym chciał przez ikony, ale te są jak na razie najbardziej stonowane i pasujące do reszty motywu. Edited July 4, 2017 by RegimeOfTerror Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queny Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Mase widgetów w zooperze już zrobiłem,ale żaden dłużej nie pozostał. Ten środkowy to koncept ala Samsung S8 ? Widziałem taki na screenie w internetach :D, może coś wykombinuje lepszego bo mam pomysł. Tapeta chyba pozostanie na dłużej wkońcu, bo albo mi się nudziły,albo były zbyt pstrokate. Ta wg. mnie jest fajna,miła dla oka,przejrzysta i taka troszke wakacyjna Co do Paska statusu... Lubie taki przejrzysty, i nie... Nie przeszkadza mi to. Pozmieniałem jeszcze wyglad kulku ikonek,ale to nie istotne teraz. Jak widać używam MiuiTweaks, więc wszelkie modyfikacje robione tą apką, polecam. Brakuje mi tylko jednej opcji z GravityBoxa(była w xMiui ale działała ta apka srednio z miui tweaks nie wiem czemu - chodzi mi o migające na biało-zielono procenty bateri podczas ładowania, ale przeżyję ) Co dziwne, motyw podmienia ikonki, ale jak z poprzedniego moglem wszystkie ikonki pozmieniac przez root explorer, tak tutaj tych ,,systemowych'' i paru innych po prostu nie widać :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Nie ma co ukrywać, motyw z MIUI Polska jest najładniejszy. Prostota. Siatka zmodyfikowana przez xMIUI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamQiX Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 Prostota, minimalizm i elegancja Wszystkie ikonki pogrupowane w 4 folderach i 2 widgety stworzone za pomocą aplikacji - KWGT Kustom Widget Maker. Ikonki z motywu Lineage N. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 Czcionka: Ubuntu (autorstwa@fyme : https://drive.google.com/file/d/0BySxgxzY9LQJVnRfdW1TdkYwVVk/view?usp=sharing) Mod z zegarkiem pośrodku - CenterClockMod, do ściągnięcia z forum miglobe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts