bosspotato Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 Zooper Widget Nova Launcher Iknony Long Shadow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 Nowy motyw oraz mod na zmianę ilości przełączników Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Ikony Alonely Motyw Fade to black Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzeSek Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 MI4c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 reMix pro Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek_Tcz Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Ikony/dock Attitude pro Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek p Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Icon pack - flatish-pigora Theme ios afterglow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 U mnie mało się zmienia. Wysłane z mojego Redmi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek_Tcz Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Tak mam u mnie. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardo Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addamas Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 No to teraz moje: Motyw: Domyślny + niektóre swoje ikony wyciągnięte z internetu i dodane do folderu domyślnych ikon... Widget kalendarza: Calendar Widget ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plusonelabs.calendar&hl=pl ) To fruwające M to chathead (dymek czatu) z aplikacji YAATA polskiego autorstwa również działający na ekranie blokady Tapeta: http://www.speedyshare.com/W3eMP/1.png YAATA wewnątrz z moim motywem MIUI: Bardzo fajna apka Xiaomi Mi2S with sMIUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
endeesik Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Świeży użytkownik xiaomi też się pochwali. Prosto i nawet ładnie Telefon: Xiaomi Redmi Note 2 Motyw: domyślny Ikony: v5_extended Tapam z Xiaomi Redmi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_STRIGOI_ Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Moja kolej Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel172 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Motyw reMix pro widget zooper widget na wzór widgetu z color os (moja własna produkcja ) dodany mod na 4 kolumny przełączników oraz mod na pozycję zegara w statusbarze Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 reMix pro tak mi przypadł do gustu że przetlumaczylem sobie (testowo) ekran blokady oraz ustawienia ekranu no i zmieniłem domyślną tapetę bo oryginalna jakoś do mnie nie przemawia Jutro postaram się wrzucić blokadę na zhuti.xiaomi.com by zainteresowani jeśli tacy będą mogli normalnie pobrać i zastosować u siebie Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Moje ustawienie co jakiś czas ma delikatny lifting. Ikon(Eureka Remix) praktycznie nigdy nie zmieniam, bo są genialne Mały zrzut poszczególnych zmiksowanych motywów : widget pogody: Weather Pro widget notatnika: TickTick motyw klawiatury: Minimal Light Green (płatny) mod na zmianę ilości ikon w pasku powiadomień (od@fyme) + zapomniałem : mod na zmianę siatki aplikacji ikon pulpitu (zrobione 6x4) ~|~|~|~|~|~ TapTap Tapatalk + MI4W 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 Belka: z motywu Ep Ikony: enkel z ios + dorabiane Launcher: własny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Nadejszła zmiana. Wysłane z mojego Redmi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Motyw: Nagasari Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Dnia 8.02.2016 o 22:49, fyme napisał: Jutro postaram się wrzucić blokadę na zhuti.xiaomi.com by zainteresowani jeśli tacy będą mogli normalnie pobrać i zastosować u siebie W końcu dostałem zgodę na publikację więc jak ktoś ma ochotę na polską wersję to proszę bardzo http://zhuti.xiaomi.com/detail/652bf65a-1d63-4cfd-9655-06f46247ca81 Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adreholt Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 A tak wygląda mój Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Belka: z motywu Ep Ikony: enkel z ios + dorabiane Launcher: własny Dałbyś radę wstawić to do pobrania w paczce albo jakoś inaczej? Póki co zaczynam zabawe z motywami. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel172 Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Motyw IOS9+Ikony Eureka Wysłano z Redmi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addamas Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Ludzie, czy moglibyście raz w życiu przeczytać pierwszy post w temacie i się do niego ustosunkować? Fajne motywy ale nic kompletnie nie piszecie o tym jak się nazywa motyw, ikony ewentualne widgety na pulpicie. Na co komu same zrzuty ekranu? Edit: Dzięki za poprawki 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emsiti Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Od zawsze królowały u mnie prostota i minimalizm więc tak jest i teraz. Ikony, zegar i ekran blokady z motywu eureka. Wszystkie aplikacje, których używam na codzień są na dwóch ekranach. Reszta upchana w folderze na trzecim ekranie. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 New Wysłane z mojego Redmi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz20465 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Ikonki z motywu Marshmallow Nightshade Tapeta jedna z domyślnych Ekran blokady z motywu Marshmallow Nightshade Dpi 400 Siatka 5x6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diaph Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Motyw ściągnięty z en.miui.com, chyba nie ma go w aplikacji motywy do pobrania. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzix_x Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 (edited) Edited March 22, 2016 by dzix_x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glider05 Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Tapeta Suffing in storm Motyw Eureka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixolh Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Przedsmak miui 8 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Temat jak wyżej ale bez serchbara który usunąłem Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek_Tcz Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 Chwilowo cm13 odpoczynek od Miui do czasu miui 8 😆 Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts