kaer Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 (edited) Witam z Jasła wszystkich xiaomimaniaków Edited October 11, 2016 by kaer Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Witaj !Wysłane z MI5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
se55ba Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Witam serdecznie Trafiłem do was za pomoca Redmi3 Narazie syfiaste 7.3.2.0.0 ale jakoś się tego pozbędę Tąpnięte z Centrum Dowodzenia Wszechświatem Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecha Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Witam W najbliższym czasie planuję zakup Xiaomi Redmi Note 3 Pro przeglądam i czytam tematy na forum bo kompendium wiedzy na temat Smatrfonów Xiaomi jest ogromny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSLRwalker Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Witam Świeżak się melduję, na razie Redmi 3S Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbychter Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Cześć Przyszły posiadacz Redmi note 3 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
4mk Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 (edited) Cześć! Czekam właśnie na mój pierwszy telefon z MIUI. Do tej pory styczność miałem jedynie poprzez Redmi Note 2 mojej lepszej połówki. Edited November 19, 2016 by 4mk Link to comment Share on other sites More sharing options...
muszateq Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Witaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduardo Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Serwus! Z forum korzystam od dłuższego czasu, ale po zmianie na nowsze urządzenie postanowiłem zarejestrować konto użytkownika. Wcześniej miałem Xiaomi Mi3, potem chwilę Redmi 2 Pro, teraz Mi4c. Dzięki za wszystkie dotychczasowe informacje i odpowiedzi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiano78 Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Cześć!Witam wszystkich użytkowników.Mam Xiaomi Redmi Note 2 więc jak tylko będę mógł pomóc polecam się PozdrawiamDamian Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalson Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Otwock pozdrawia (w rodzinie Jiayu G4S z MIUI ), Mi4 i MiPad Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkwiatuszek89 Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Cześć i czołem! Zakochałem się w tym forum. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghert Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Witam wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
ficek Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Siema wszystkim, jestem Oskar i przesiadłem się w zasadzie z iPhone na xiaomi redmi note 3. Póki co jestem pod wrażeniem. Jako informatyk proszę śmiało bić z zapytaniami z zakresu poczty exchange etc i ,, telewizji internetowej":-) chętnie pomogę.Jestem właścicielem buldoga angielskiego bubu I w sumie chyba tyle o sobie, nie wiem czy miało być krótko czy rozwlekle więc mam nadzieję że jest w sam raz .PozdrawiamWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
worek Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Witam Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bromborek Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Cześć Wszystkim - jutro wskakuję po raz pierwszy na Xiaomi. Pozdrawiam z Legnicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Cześć i czołem - choć już trochę popisałem na tym forum Od mniej więcej 2 miesięcy posiadam Redmi 4a i dzięki temu bliżej zaprzyjaźniłem się z Xiaomi. Przesiadka z dość już zużytego LG L65, który się i tak popsuł - więc w zasadzie strata żadna, a zysków sporo. W telefonach grzebię od w zasadzie wczesnego dzieciństwa - zaczęło się to w okolicach 2006r., kiedy to na telefonie siostry (teraz już nawet nie kojarzę, na pewno Motorola i na pewno z klapką) pościągałem dość dużo gier za pośrednictwem Internetu (który był wówczas drogi) i wydzwoniłem cały jej abonament. Głupi, nieświadomy młody ja. Później przewinęło się w moim życiu jeszcze dużo telefonów (Nokie, iPhone - nie wiem czy 2 czy też 3, chyba ten drugi, Sony Ericsson k800i, LG Cookie, trochę Samsungów, LG, no i obecnie Xiaomi), byłem chyba na praktycznie każdym sławniejszym systemie (z javą, badaOS, Symbian, Android, iOS - no może wyjątek stanowi Windows Phone w każdej wersji oraz Blackberry), więc sporo rzeczy przeżyłem. W internecie pojawiłem się pod koniec 2007r. (ale o początkach może lepiej nie wspominać, są zbyt, hm... dramatyczne :D). Pozdrawiam serdecznie! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polak345345 Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Cześć wszystkim! Jestem nowym użytkownikiem forum. Życzę wszystkim miłego dnia.Pozdrawiam serdecznie Krzysztof Sent from my SAMSUNG-SM-N910A using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gone Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Cześć! Serdeczne ukłony dla Was wszystkich - coś pięknego ile można się tu dowiedzieć Na stałe dołączam do społeczności xiaomiowców - przyszły użytkownik mi5! Będzie ktoś chętny do poprowadzenia mnie przy zakupie z ibuygou? Będzie to pierwsza styczność z zakupami za granicą, ew. vatem, rabatami i całą czynnością około-zakupową. Z chęcią poproszę o porady. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PaBLiTo_ Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Siemanko wszystkim ! Świeżak z Mi5S Plus ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr01 Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Witam Wszystkich serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
klucjans Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 witam wszystkich kiedyś Redmi (Red Rice) ,Redmi 2 obecnie MI4c. pozdrawiam klucjans Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr01 Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Witaj klucjans Link to comment Share on other sites More sharing options...
szmodry Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Dzień dobry, cześć i czołem! Zaczynałem z xiaomi od redmi2 i nie chcę zmieniać - idealna wielkość! Pozdrawiam wszystkich fanów! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honor Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Czołem jestem szczęśliwym posiadaczem Xiaomi 4A polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek K. Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Niech będzie pochwa Lony ( bo to zajefajna kobieta). Witam na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamPErSo Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Dobry Wszystkim na wieczór, z tej strony nawrócony ajfonowiec. Mi6 ktoś posiada czy jestem tutaj pierwszy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobody Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 Dzień dobry Forumowiczom! Własnie czekam na Redmi 4 pro i z przyjemnością zapoznaję się z Forum MIUI Polska. Dzięki za tyle pożytecznych informacji i Wasz wkład intelektualny w rozwój softu i pomoc w opanowaniu sprzętu. pozdrawiam! N. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miniutek88 Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Witam wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek86 Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Witam wszystkich od kilku dni jestem posiadaczem xiaomi redmi 4x Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr01 Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Witam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krnabrnydzik Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Tak jest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszPodlasie Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 Hejo Wam Od tygodnia po rozstaniu z WM10 dołączyłem do grona szczęśliwców z telefonami Xiaomi Czyli wielki powrót do Androida i praktycznie nauka na nowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
maccabra Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Witam wszystkich Na forum jestem już jakiś czas, ale nie było okazji się przywitać, więc lepiej późno niż wcale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawblaze7 Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 Witam serdecznie. Od kilku dni posiadam Xiaomi Redmi 4X z polskim miui8. Wcześniej był i Windows Phone i android na LG i Samsungu. Chociaż rok temu nawet ZTE Axon 7. Ale teraz Xiaomi:) Mam doświadczenie w wersji wgrywaniu romów czy to cm czy lineage czy też stock. Ale wciąż się uczę. Liczę na Waszą pomoc a i ja służę pomocą Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts