Jump to content

Przywitaj się!

Meler
 Share

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Serwus!

Z forum korzystam od dłuższego czasu, ale po zmianie na nowsze urządzenie postanowiłem zarejestrować konto użytkownika. Wcześniej miałem Xiaomi Mi3, potem chwilę Redmi 2 Pro, teraz Mi4c. Dzięki za wszystkie dotychczasowe informacje i odpowiedzi.

• Like 1

• 5 weeks later...

Siema wszystkim, jestem Oskar i przesiadłem się w zasadzie z iPhone na xiaomi redmi note 3. Póki co jestem pod wrażeniem. Jako informatyk proszę śmiało bić z zapytaniami z zakresu poczty exchange etc i ,, telewizji internetowej":-) chętnie pomogę.

Jestem właścicielem buldoga angielskiego bubu

7e637a9fb0150edabe1bcf42725c562c.jpg

I w sumie chyba tyle o sobie, nie wiem czy miało być krótko czy rozwlekle więc mam nadzieję że jest w sam raz :-).

Pozdrawiam

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Cześć i czołem - choć już trochę popisałem na tym forum ;)

Od mniej więcej 2 miesięcy posiadam Redmi 4a i dzięki temu bliżej zaprzyjaźniłem się z Xiaomi. Przesiadka z dość już zużytego LG L65, który się i tak popsuł - więc w zasadzie strata żadna, a zysków sporo.

W telefonach grzebię od w zasadzie wczesnego dzieciństwa - zaczęło się to w okolicach 2006r., kiedy to na telefonie siostry (teraz już nawet nie kojarzę, na pewno Motorola i na pewno z klapką) pościągałem dość dużo gier za pośrednictwem Internetu (który był wówczas drogi) i wydzwoniłem cały jej abonament. Głupi, nieświadomy młody ja. :)
Później przewinęło się w moim życiu jeszcze dużo telefonów (Nokie, iPhone - nie wiem czy 2 czy też 3, chyba ten drugi, Sony Ericsson k800i, LG Cookie, trochę Samsungów, LG, no i obecnie Xiaomi), byłem chyba na praktycznie każdym sławniejszym systemie (z javą, badaOS, Symbian, Android, iOS - no może wyjątek stanowi Windows Phone w każdej wersji oraz Blackberry), więc sporo rzeczy przeżyłem. :) W internecie pojawiłem się pod koniec 2007r. (ale o początkach może lepiej nie wspominać, są zbyt, hm... dramatyczne :D).

Pozdrawiam serdecznie!

• Like 1

Cześć!

Serdeczne ukłony dla Was wszystkich - coś pięknego ile można się tu dowiedzieć ;) Na stałe dołączam do społeczności xiaomiowców - przyszły użytkownik mi5! ;)

Będzie ktoś chętny do poprowadzenia mnie przy zakupie z ibuygou? Będzie to pierwsza styczność z zakupami za granicą, ew. vatem, rabatami i całą czynnością około-zakupową. Z chęcią poproszę o porady. :)

Pozdrawiam!

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Dzień dobry Forumowiczom!

Własnie czekam na Redmi 4 pro i z przyjemnością zapoznaję się z Forum MIUI Polska. Dzięki za tyle pożytecznych informacji i Wasz wkład intelektualny w rozwój softu i pomoc w opanowaniu sprzętu.

pozdrawiam! N.

• 1 month later...

Witam serdecznie. Od kilku dni posiadam Xiaomi Redmi 4X z polskim miui8. :) Wcześniej był i Windows Phone i android na LG i Samsungu. Chociaż rok temu nawet ZTE Axon 7. Ale teraz Xiaomi:)

Mam doświadczenie w wersji wgrywaniu romów czy to cm czy lineage czy też stock. Ale wciąż się uczę.

Liczę na Waszą pomoc a i ja służę pomocą :) Pozdrawiam