maciek30_pl Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Witam, od kilkunastu dni (po przejściu z softu xiaomi.eu na miui polska) mam problem ze słuchawkami. Po wyjęciu słuchawek z gniazda dalej gra muzyka. Teraz dodatkowo doszło do tego, że telefon zostaje w trybie słuchawkowym (wyświetla się w pasku ikonka słuchawek) i nie da się rozmawiać przez telefon do póki się go nie zrestartuje. Wczoraj zainstalowałem soft xiaomi.eu 6.4.7 ale niestety jest cały czas to samo. Zna ktoś rozwiązanie tego problemu? Czy to uszkodzenie mechaniczne gniazda i trzeba wysłać do serwisu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted April 29, 2016 Share Posted April 29, 2016 Też tak miałem na 7.2.5 stable (cały czas go używam) i po zrobieniu kopii zapasowej w TWRP, wyczyszczeniu wszystkiego poza moimi plikami i przywróceniu z kopii systemu bug ustąpił Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxmati96xx Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Dnia Thursday, April 28, 2016 o 10:49, maciek30_pl napisał: Witam, od kilkunastu dni (po przejściu z softu xiaomi.eu na miui polska) mam problem ze słuchawkami. Po wyjęciu słuchawek z gniazda dalej gra muzyka. Teraz dodatkowo doszło do tego, że telefon zostaje w trybie słuchawkowym (wyświetla się w pasku ikonka słuchawek) i nie da się rozmawiać przez telefon do póki się go nie zrestartuje. Wczoraj zainstalowałem soft xiaomi.eu 6.4.7 ale niestety jest cały czas to samo. Zna ktoś rozwiązanie tego problemu? Czy to uszkodzenie mechaniczne gniazda i trzeba wysłać do serwisu? W moim redmi note 2 było to samo. Okazało się że do gniazda śmieci naleciało. Wystarczyło patyczkiem do uszu wyczyścić i do teraz wszystko jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek30_pl Posted May 1, 2016 Author Share Posted May 1, 2016 16 godzin temu, xxmati96xx napisał: W moim redmi note 2 było to samo. Okazało się że do gniazda śmieci naleciało. Wystarczyło patyczkiem do uszu wyczyścić i do teraz wszystko jest ok Wstyd się przyznać ale to to było problemem Dzięki wielkie za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts