Grzonaa00 Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 zauwazyłem że na miuipolska 6.4.21 mam problem z autoobracaniem, często mam tak że oglądam film w poziomie, i kiedy chce wrócić to się nie obraca, z Facebookiem to samo. Przez przypadek obrócę telefon, i potem nie chce wrócić do pozycji pionowej. Ktoś tez tak ma? co z tym zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack78 Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Masz to zawsze czy tylko w ciemności? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajs Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Właśnie też tego doświadczyłem po filmiku na YT, pulpit jest w pionie, ale inne apki w poziomie i nie chcą wrócić do pionu, pomaga zablokowanie i odblokowanie telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzonaa00 Posted April 26, 2016 Author Share Posted April 26, 2016 19 minut temu, jack78 napisał: Masz to zawsze czy tylko w ciemności? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka niezależnie od tego czy jest ciemno czy nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante90 Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Witam wszystkich. Wejdz w ustawienia - wyświetlacz. Wyłącz tam automatyczną jasność, a w opcji kontrast i kolory ustaw "standardowy". Daj znać czy pomogło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts