Edek123 Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Cześć, Wczoraj do mnie dotarł zamówiony z GearBest za $29,99. To pierwszy powerbank, jaki posiadam więc trudno porównać. Wygląda extra, wielkością zbliżony do telefonu - trochę grubszy. Obsługuje Quick Charge 2.0 więc pasuje mi do mojego Mi4c. Jakby ktoś miał jakieś pytania to spróbuję odpowiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Cześć, Wczoraj do mnie dotarł zamówiony z GearBest za $29,99. To pierwszy powerbank, jaki posiadam więc trudno porównać. Wygląda extra, wielkością zbliżony do telefonu - trochę grubszy. Obsługuje Quick Charge 2.0 więc pasuje mi do mojego Mi4c. Jakby ktoś miał jakieś pytania to spróbuję odpowiedzieć. Cześć. Czy to jest ten najnowszy z USB - c? Ile kosztuje przesyłka? Pozdr Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek123 Posted April 21, 2016 Author Share Posted April 21, 2016 Tak. Przesyłka gratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts