Adam96 Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Witam, pewnie nie raz już się to pojawiło na forum, lecz nie mogę znaleźć tego czego szukam. Poszukuję sprawnej aplikacji do Mi Banda, ta se sklepu google nie posiada opcji inteligentnego budzenia, również nie mam powiadomień sms. Nie działa również odblokowanie telefonu za pomocą opaski. Proszę o pomoc, z instrukcją co i jak Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Wszystko jest tylko potrzebny Ci android 6.0 skoro nie masz telefonu od xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Na 5.02 mi wszystko działa na LG, 6.0 nie jest wymagane. Ja brałem apkę z forum na en.miui.com Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
drobney Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Miałem te same problemy z wersją 2.0.10. Ściągnij tą (z wątku o nowej wersji dev MIUI 6.4.21), będziesz zadowolony: https://basketbuild.com/uploads/devs/Acid/apk/MiFit/MiBand.apk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts