Wiskoler Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Witam. Używam aplikacji Notatki znajdującej się w RMN2 jako standardowa aplikacja do takich rzeczy i ostatnio stwierdziłem że znikają mi starsze notatki. Mam ich około osiemnastu zapisanych na stałe, kilka pojawia się i znika za moim pośrednictwem, czyli zapisuję "dla pamięci" i po wykonaniu jakiejś czynności kasuję. Ale stwierdziłem że znikły mi notatki w ilości co najmniej dwóch, które stworzyłem sobie w okolicach początku roku. Co z tym można zrobić? Ktoś spotkał się z taką przypadłością? A może zastosować jakąś inną apkę do notatek? I nie chodzi mi o przypominajkę w stylu kalendarza, tego też używam - ale na niego akurat jak do tej pory nie narzekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekGP Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Aplikacji do notatek masz od groma s sklepie play. Ja np używam apki o nazwie "Moje Notatki". Jeśli masz telefon podpięty do konta xiaomi to sprawdź może znajdziesz te brakujące w chmurze xiaomi. Jeśli ustawiłeś synchronizację z chmurą to notatki się archiwizują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiskoler Posted April 18, 2016 Author Share Posted April 18, 2016 44 minuty temu, KrzysiekGP napisał: Aplikacji do notatek masz od groma s sklepie play. Ja np używam apki o nazwie "Moje Notatki". Jeśli masz telefon podpięty do konta xiaomi to sprawdź może znajdziesz te brakujące w chmurze xiaomi. Jeśli ustawiłeś synchronizację z chmurą to notatki się archiwizują. Wiem że jest tych aplikacji od groma i jeszcze trochę, na dodatek jedne lepsze a drugie gorsze. Miałem swego czasu właśnie taka apkę na HTC, niestety w pewnym momencie przestali ją rozwijać i nie mogłem nawet przenieść notatek na inną apkę bo nie było żadnego konwertera na TXT. Ta twoja widzę że ma kopię na dysku googla, wypróbuję, może będzie lepiej się zachowywała niż ta od XIAOMI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts