Muffin Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Witam, Po aktualizacji do najnowszego softu nie mogę ustawić żadnej tapety. Ani z galerii ani z motywów, gdy chcę zmienić wyskakuje błąd "nie można wczytać obrazu". Obecnie posiadam MIUI by xiaomi.eu 6.4.7 wcześniej siedziałem na MIUI Polska 6.2.18. Wrócił bym do tamtego softu ale się nie da bo gdy instaluje ten poprzedni to telefon się nie uruchamia. Ktoś miał również taki problem ze zmianą tapety? Bardzo proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczuru Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Zrób wipe data/dalvik/cache i sprawdź raz jeszcze Ewentualnie Zrób wipe data/dalvik/cache/system -> zainstaluj system z zipa i sprawdź raz jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffin Posted April 18, 2016 Author Share Posted April 18, 2016 ok dzięki, zrobiłem wipe dało się zmienić ale jak wgrałem ponownie aplikacje to znów odmowa teraz muszę znaleźć która to aplikacja blokowała Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts