Foli Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Witam, Wczoraj otrzymałem swojego Redmi 2 i mam problem z przeniesieniem kontaktów z karty sim na telefon (przekopałem całe opcje i nic nie znalazłem), po wejściu w kontakty nic się nie wyświetla. Pewnie jest to proste a ja nie mogę tego znaleźć, ale proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalg92 Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 (edited) 57 minut temu, Foli napisał: Witam, Wczoraj otrzymałem swojego Redmi 2 i mam problem z przeniesieniem kontaktów z karty sim na telefon (przekopałem całe opcje i nic nie znalazłem), po wejściu w kontakty nic się nie wyświetla. Pewnie jest to proste a ja nie mogę tego znaleźć, ale proszę o pomoc Ustawienia -> Opcje aplikacji -> Kontakty -> Kopia i przywracanie kontaktów -> Dodaj kontakty z karty SIM. A jeśli się nie wyświetlają to: Ustawienia -> Opcje aplikacji -> Kontakty -> Wyświetlanie kontaktów -> Pokaż kontakty na SIM Edited April 16, 2016 by rafalg92 wyświetlanie kontaktów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Ustawienia /opcje aplikacji /kontakty /wyświetlanie kontaktów /pokaż kontakt na sim Swoją drogą lepiej zacznij trzymać kontakty na koncie Google, wtedy zawsze i praktycznie na każdym telefonie nie będzie problemów Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foli Posted April 16, 2016 Author Share Posted April 16, 2016 Serdecznie dziękuje :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts