Challenger Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Hej, jestem nowy, chcę kupić Xiaomi redmi note 3 pro, czy po za zakupami na allegro i wydawaniem 1080zł na taki telefon (szukam tylko wersji 3GB ram/32GB ze snapdragonem!) jest szansa że zamawiając z chin zapłacę tylko 220$, bez VAT? zna się ktoś z Was na tym, lub może polecić gdzie najlepiej kupić ten telefonik? :)) na allegro: +gwarancja - cena w chinach: +cena -gwarancja i prawdopodobny VAT 23% = 1020zł. dziękuję za wypowiedzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malimalinello Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Hej, jestem nowy, chcę kupić Xiaomi redmi note 3 pro, czy po za zakupami na allegro i wydawaniem 1080zł na taki telefon (szukam tylko wersji 3GB ram/32GB ze snapdragonem!) jest szansa że zamawiając z chin zapłacę tylko 220$, bez VAT? zna się ktoś z Was na tym, lub może polecić gdzie najlepiej kupić ten telefonik? ) na allegro: +gwarancja - cena w chinach: +cena -gwarancja i prawdopodobny VAT 23% = 1020zł. dziękuję za wypowiedzi! Ja bym zamówił np. u sprzedawcy technosonline. Pewny sprzęt, fachowa pomoc + gwarancja. Ceny też mają w porządku Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Challenger Posted April 15, 2016 Author Share Posted April 15, 2016 Czy od dawna redmi note 3 pro ma status chwilowo? W jakiej cenie można go tam zwykle kupi? Aktualna cena nią nie jest podana Link to comment Share on other sites More sharing options...
hcboria Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 @Challenger Na ibuygou masz za 228 z wysyłką singpostem, ubezpieczeniem od vatu i 2 letnią gwarancją realizowaną u Acida https://miuipolska.pl/polski-serwis-xiaomi-z-ibuygou-com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
acocieto Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 @Challenger Na ibuygou masz za 228 z wysyłką singpostem, ubezpieczeniem od vatu i 2 letnią gwarancją realizowaną u Acida https://miuipolska.pl/polski-serwis-xiaomi-z-ibuygou-com/ Raczej wersję z MTK za 228? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hcboria Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 24 minuty temu, acocieto napisał: Raczej wersję z MTK za 228? Ups faktycznie coś mi się pomyliło Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajs Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Poniżej masz na Snapdragon, za 222,99 + najtańsza wysyłka za 8.70 http://www.spemall.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-4G-LTE-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-5-5-Inch-1920x1080-pixels-Screen-Dual-Cameras-3GB-RAM-32GB-ROM_g.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzadzu Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 7 godzin temu, Challenger napisał: Czy od dawna redmi note 3 pro ma status chwilowo? W jakiej cenie można go tam zwykle kupi? Aktualna cena nią nie jest podana Technos ma mieć dostawę za kilka dni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acocieto Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 7 minut temu, wajs napisał: Poniżej masz na Snapdragon, za 222,99 + najtańsza wysyłka za 8.70 http://www.spemall.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-4G-LTE-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-5-5-Inch-1920x1080-pixels-Screen-Dual-Cameras-3GB-RAM-32GB-ROM_g.html Tylko gwarancja realizowana w Hiszpanii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hcboria Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 22 minuty temu, acocieto napisał: Tylko gwarancja realizowana w Hiszpanii. Za gwarę w Hiszpanii trzeba zapłacić dodatkowe 10$ a żeby mieć pewność bez VATu trzeba wysłać przez eu Express za 22$ no i cena wtedy wychodzi ok 250$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Challenger Posted April 16, 2016 Author Share Posted April 16, 2016 Dziękuję wszystkim za wypowiedzi, poczekam na technos online i zamówię już w PL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajs Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 1 godzinę temu, hcboria napisał: Za gwarę w Hiszpanii trzeba zapłacić dodatkowe 10$ a żeby mieć pewność bez VATu trzeba wysłać przez eu Express za 22$ no i cena wtedy wychodzi ok 250$. Dostawa 15,89$, 100% no tax, a nie 22$: W sumie zapłaciłem 238.88$ za szybką wysyłkę i bez vat, a to nie 250$. O gwarancji za 10$ w Hiszpanii pierwsze słyszę, ale jak już, to jest to pewnie dodatkowa opcja i to dodaje sklepowi +, bo u większości innych sprzedawców tylko Chiny. Oferta na Spemall jest bardzo dobra i nie ma co obniżać jej rangi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acocieto Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Spora część jednak woli jak gwarancja będzie realizowana w Polsce. Bez VAT, bo nie ma wysyłki z Chin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiekbu Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Tak masz na ibuygou. Gwarancję masz w większości tematów w Polsce. Możesz wykupić dodatkowy rok. Kupowałem i wyszło mi że wszystkim 250 dolarów Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Challenger Posted April 16, 2016 Author Share Posted April 16, 2016 Sprawdziłem ibuygou.com i jest problem : shipping from china 255$, from Eu 308??? Chętnie zamówię z china ale wtedy chyba nie unikne VAT w Polsce?? Wciąż chyba poczekam na technos online wysyłka z PL i gwarancja, a zapłacę niewiele więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
acocieto Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 250$ za RN3P? Bez opcji szansy dopłaty do VAT i bez DHL? Sprawdziłem ibuygou.com i jest problem : shipping from china 255$, from Eu 308??? Chętnie zamówię z china ale wtedy chyba nie unikne VAT w Polsce?? Wciąż chyba poczekam na technos online wysyłka z PL i gwarancja, a zapłacę niewiele więcej Technos sprzedawał za 1069+przesyłka, ale może coś się zmieni. Z VAT są szansa 50/50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hcboria Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 1 godzinę temu, wajs napisał: Dostawa 15,89$, 100% no tax, a nie 22$: W sumie zapłaciłem 238.88$ za szybką wysyłkę i bez vat, a to nie 250$. O gwarancji za 10$ w Hiszpanii pierwsze słyszę, ale jak już, to jest to pewnie dodatkowa opcja i to dodaje sklepowi +, bo u większości innych sprzedawców tylko Chiny. Oferta na Spemall jest bardzo dobra i nie ma co obniżać jej rangi. Sam kupowałem w spemall i nie mam im nic do zarzucenia, wysyłka faktycznie 15$ nie wiem gdzie te 22 widziałem. A 2 letnia gwarancja hiszpańska jest do wyboru w momencie zakupu. Z tego co się orientuję można ją też dokupić osobno http://www.spemall.com/Two-Year-Warrantee-in-Spain_g.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiekbu Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Ale są kupony na ibuygou chyba 20 dolarów minus. Poszukaj pisał ktoś na forum. Wtedy robi się ciekawie a co do vatu to bardzo rzadko ktoś jest chwytany na DHL Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
acocieto Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Tak jest kupon 20$, z 2letnia gwarancja 240 i DHL 17, więc 257. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmo77 Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Kupowałem w spemall miesiąc temu (przesyłka EUExpress (bez vat)+kupon) - całość za 245$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4kron Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 (edited) http://telchina.pl/group-purchase-on-xiaomi-redmi-note-3-pro-t26373.html kupony chyba jeszcze działają jest też wysyłka SF airmail bez Vat, jest jeszcze srebrny w GearBest za 219.89 $ + https://givingassistant.org/?rid=pFuLtbCWRI zwrot 12% wychodzi fajna cena Edited April 16, 2016 by s4kron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Challenger Posted April 21, 2016 Author Share Posted April 21, 2016 którkie pytanie do osób które już mają Xiaomi redmi note 3/ 3pro : początkowo chciałem kolor GOLD, jednak poźniej stwierdziłem że nie warto dopłacać i spodobał mi się DARK GREY, ale teraz.... na allegro gold od pewnego sprzedawcy są nawet 100zł tańsze "bo im duzo zostało" z tego co się dowiedziałem. Czy ktos ma może gold/darkgrey i potwierdzi ze akurat ten koor swietnie wygląda, wg. jego własnej opinii? do te pory miałem raczej telefony z "czarnym" ekranem z przodu, i mi to pasowało, co nie zmienia faktu że tutaj mi się gold bardzo spodobał początkowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Co kto lubi. I tak wrzucisz go w etui i mało co będzie widać. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
monsiejowa Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Ja mam dark/grey i tak jak przedmówca napisał wsadzisz go w etui i za wiele nie widać. Mój akurat jest w czarnym s-view i poza miejscem na głośnik i aparat oraz czytnik palca nic więcej z tyłu nie widać a przód cały czarny zlewa się z etui. Moja żona ma golda i też ma go w złotym etui i ta sama sytuacja jak u mnie za wiele nie widać. Kolor - rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R4z3l Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 (edited) @Challenger mam złoty i jestem bardzo zadowolony z wyboru koloru, biały kiedyś miałem tablet i nigdy więcej nie chce nic białego, szary jest takim przeciętnym dla mnie kolorem, niczym się nie wyróżnia, a ten złoty ma swój efekt. Ceny można też porównać tutaj: http://chinaprices.pl/product/xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-16gb/ Edited April 21, 2016 by R4z3l Link to comment Share on other sites More sharing options...
reqx Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 (edited) 2 godziny temu, R4z3l napisał: Można wiedzieć cóż to za motyw i widżet pogody? Edited April 21, 2016 by reqx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R4z3l Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 @reqx motyw to reMixPro na apka Pogoda & Widgets 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts