Jump to content

Gdzie taniej kupić x redminote 3 pro

Challenger

Recommended Posts

Hej,

jestem nowy, chcę kupić Xiaomi redmi note 3 pro, czy po za zakupami na allegro i wydawaniem 1080zł na taki telefon (szukam tylko wersji 3GB ram/32GB ze snapdragonem!) jest szansa że zamawiając z chin zapłacę tylko 220$, bez VAT? zna się ktoś z Was na tym, lub może polecić gdzie najlepiej kupić ten telefonik? :))

na allegro:  +gwarancja      - cena 

w chinach: +cena -gwarancja i prawdopodobny VAT 23% = 1020zł.

dziękuję za wypowiedzi! :)

Hej,

jestem nowy, chcę kupić Xiaomi redmi note 3 pro, czy po za zakupami na allegro i wydawaniem 1080zł na taki telefon (szukam tylko wersji 3GB ram/32GB ze snapdragonem!) jest szansa że zamawiając z chin zapłacę tylko 220$, bez VAT? zna się ktoś z Was na tym, lub może polecić gdzie najlepiej kupić ten telefonik? :))

na allegro:  +gwarancja      - cena 

w chinach: +cena -gwarancja i prawdopodobny VAT 23% = 1020zł.

dziękuję za wypowiedzi!

Ja bym zamówił np. u sprzedawcy technosonline. Pewny sprzęt, fachowa pomoc + gwarancja. Ceny też mają w porządku

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

7 godzin temu, Challenger napisał:

Czy od dawna redmi note 3 pro ma status  chwilowo? W jakiej cenie można go tam zwykle kupi? Aktualna cena nią nie jest podana 

Technos ma mieć dostawę za kilka dni. 

• Like 1

22 minuty temu, acocieto napisał:

Tylko gwarancja realizowana w Hiszpanii.

Za gwarę w Hiszpanii trzeba zapłacić dodatkowe 10$ a żeby mieć pewność bez VATu trzeba wysłać przez eu Express za 22$ no i cena wtedy wychodzi ok 250$.

1 godzinę temu, hcboria napisał:

Za gwarę w Hiszpanii trzeba zapłacić dodatkowe 10$ a żeby mieć pewność bez VATu trzeba wysłać przez eu Express za 22$ no i cena wtedy wychodzi ok 250$.

Dostawa 15,89$, 100% no tax, a nie 22$:

screenshot-www spemall com 2016-04-16 10-45-20.png

W sumie zapłaciłem 238.88$ za szybką wysyłkę i bez vat, a to nie 250$.

O gwarancji za 10$ w Hiszpanii pierwsze słyszę,

ale jak już, to jest to pewnie dodatkowa opcja i to dodaje sklepowi +, bo u większości innych sprzedawców tylko Chiny.

Oferta na Spemall jest bardzo dobra i nie ma co obniżać jej rangi.

Sprawdziłem ibuygou.com i jest problem : shipping from china 255$, from Eu  308??? 

Chętnie zamówię z china ale wtedy chyba nie unikne VAT  w Polsce??

Wciąż chyba poczekam na technos online :) wysyłka z PL i gwarancja, a zapłacę niewiele więcej 

250$ za RN3P? Bez opcji szansy dopłaty do VAT i bez DHL?

Sprawdziłem ibuygou.com i jest problem : shipping from china 255$, from Eu  308??? 

Chętnie zamówię z china ale wtedy chyba nie unikne VAT  w Polsce??

Wciąż chyba poczekam na technos online  wysyłka z PL i gwarancja, a zapłacę niewiele więcej 

Technos sprzedawał za 1069+przesyłka, ale może coś się zmieni.

Z VAT są szansa 50/50.

1 godzinę temu, wajs napisał:

Dostawa 15,89$, 100% no tax, a nie 22$:

screenshot-www spemall com 2016-04-16 10-45-20.png

W sumie zapłaciłem 238.88$ za szybką wysyłkę i bez vat, a to nie 250$.

O gwarancji za 10$ w Hiszpanii pierwsze słyszę,

ale jak już, to jest to pewnie dodatkowa opcja i to dodaje sklepowi +, bo u większości innych sprzedawców tylko Chiny.

Oferta na Spemall jest bardzo dobra i nie ma co obniżać jej rangi.

Sam kupowałem w spemall i nie mam im nic do zarzucenia, wysyłka faktycznie 15$ nie wiem gdzie te 22 widziałem. A 2 letnia gwarancja hiszpańska jest do wyboru w momencie zakupu. Z tego co się orientuję można ją też dokupić osobno http://www.spemall.com/Two-Year-Warrantee-in-Spain_g.html

Screenshot_2016-04-16-12-35-40_org.mozilla.firefox.png

którkie pytanie do osób które już mają Xiaomi redmi note 3/ 3pro   :   początkowo chciałem kolor GOLD, jednak poźniej stwierdziłem że nie warto dopłacać i spodobał mi się DARK GREY, ale teraz.... na allegro gold od pewnego sprzedawcy są nawet 100zł tańsze "bo im duzo zostało"  z tego co się dowiedziałem. Czy ktos ma może gold/darkgrey i potwierdzi ze akurat ten koor swietnie wygląda, wg. jego własnej opinii? do te pory miałem raczej telefony z "czarnym" ekranem z przodu, i mi to pasowało, co nie zmienia faktu że tutaj mi się gold bardzo spodobał początkowo.

Ja mam dark/grey i tak jak przedmówca napisał wsadzisz go w etui i za wiele nie widać. Mój akurat jest w czarnym s-view i poza miejscem na głośnik i aparat oraz czytnik palca nic więcej z tyłu nie widać a przód cały czarny zlewa się z etui. Moja żona ma golda i też ma go w złotym etui i ta sama sytuacja jak u mnie za wiele nie widać. Kolor - rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje.

• Like 1

@Challenger

mam złoty i jestem bardzo zadowolony z wyboru koloru, biały kiedyś miałem tablet i nigdy więcej nie chce nic białego, szary jest takim przeciętnym dla mnie kolorem, niczym się nie wyróżnia, a ten złoty ma swój efekt. Ceny można też porównać tutaj: http://chinaprices.pl/product/xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-16gb/ 

20160421_180622.jpg

Edited by R4z3l

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...