iJVST Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Tak jak w temacie. Chodzi mi o to żeby zablokować korzystanie z danych komórkowych na drugiej karcie sim. Nie chce żeby z drugiej mi kasy zabierało bo na jednej mam nielimitowany internet a na drugiej srogo sobie liczą za internet. Z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Ustawienia -> Sieci komórkowe i SIM -> Dane mobilne Pomogło ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iJVST Posted April 13, 2016 Author Share Posted April 13, 2016 Przed chwilą, 404 napisał: Ustawienia -> Sieci komórkowe i SIM -> Dane mobilne Pomogło ? Nie chodzi mi o to. Mam włożone dwie sim i chodzi o to ze jak uzywam internetu żeby nie zabierało mi danych z karty sim nr2, nawet jeżeli w pierwszej zasięg całkiem zniknie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Na samym dole masz jeszcze opcję Karta SIM preferowana i tamte ustawienia może coś ci pomogą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts