xioamik Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 (edited) Nazwa przedmiotu: Xiaomi MiBand Opis: Oryginalna używana opaska MiBand. Pierwsza wersja, w pełni sprawna. Używana kilka miesięcy. Do wymiany pasek, gdyż lekko pękł. Zestaw jest cały fabryczny. Cena: 30 zł + przesyłka (paczkomat 10 zł, list polecany priorytet 11 zł). Aukcja allegro/olx: http://allegro.pl/show_item.php?item=6125162536 Kontakt: [email protected], forum MIUIPOLSKA. Zdjęcia: Edited April 14, 2016 by xioamik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addamas Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Podeślij mi na pw adres aukcji allegro to bardzo chętnie kupię. Akurat mam pasek z poprzedniej Xiaomi Mi2S with sMIUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
xioamik Posted April 14, 2016 Author Share Posted April 14, 2016 SPRZEDANE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Twój wątek został przeniesiony do archiwum, ponieważ nie spełnia zasad regulaminu działu giełda. Zapoznaj się również z zasadami uzupełniania wątków w dziale giełda. Kolejne błędne tematy karane będą ostrzeżeniem punktowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts