Eragon Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 (edited) Fakty: 1. Po podłączeniu do Maca, tel się ładuje. 2. Po przejściu w tryb "zdjęciowy" - odpala się program od zdjęć i chce synchronizować. 3. Nie działa jako pamięć masowa. Nie mogę wrzucić plików. Właściwie to OSX go nie widzi ( nie wyskakuje na pulpicie ikonka). Widzi go częsciowo, a mianowicie na portach USB Mac widzi coś takiego jak "Mi5" ale już niestety nie dochodzi do realnej możliwości wejścia w pliki. Na W Vista wszystko działa ok. Ktoś ma może jakieś doświadczenia z tym lub mógłby sprawdzić tą sytuację u siebie? Ps. Dodam tylko że opcja " USB Debugging" nie zmienia nic a nic. Edited April 12, 2016 by Eragon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadiusz100 Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Witam, U mnie na Macu jest OK, ale mam taki mały programik do telefonów z androidem - "Android File Transfer". Dopiero z tym Mac widzi telefony jako pamięć masowa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eragon Posted April 13, 2016 Author Share Posted April 13, 2016 7 godzin temu, Arkadiusz100 napisał: Witam, U mnie na Macu jest OK, ale mam taki mały programik do telefonów z androidem - "Android File Transfer". Dopiero z tym Mac widzi telefony jako pamięć masowa. Może nie tyle Mac widzi, a bardziej właśnie ten program widzi i dzięki temu idzie przerzucać. Bo Mac sam w sobie dalej telefonu nie widzi Ale mogę już przerzucać sobie pliki, więc dzięki wielkie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackmaniak Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 @Eragon, też z tego korzystam, ale tylko do grubszych rzeczy. Przy drobnych polecam AirDroid. Można się na Macu bezprzewodowo połączyć i sobie transferować dane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts