BK-201 Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Cześć, zwracam się z prośbą do wszystkich posiadaczy Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Może strwożylibyście krótki PODSTAWOWY poradnik dla każdego zielonego przyszłego lub obecnego posiadacza tegoż telefonu? Coś w stylu: 1) sprawdź oryginalność telefonu + rozwiązanie jak to zrobić lub jakiś link 2) sprawdź czy na pewno masz 3/32 GB + rozwiązanie lub jakiś link 3) zarejestruj się na xiaomi coś tam coś tam + jak to zrobić lub link 4) ROM PL bez bootowania + rozwiązanie lub link 5) ROM PL z bootloadowaniem + rozwiązanie lub link etc.... Wiecie takie podstawy, o które pytają nowi użytkownicy Xiaomi RN 3 Pro. Myślę, że mogłoby z tego skorzystać wiele osób. Taki zbiór podstawowych rzeczy, które każdy użytkownik tego modelu powinien lub zaleca się żeby zrobił Jest ktoś chętny? Ja sam osobiście czekam aż mój telefonik dotrze do mnie
Nezumi Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Wszystko to jest na forum, wystarczy użyć opcji "Szukaj" na górze . Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Recommended Posts