Briareum Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Szukam aplikacji do nagrywania rozmów telefonicznych. Poprzednio używałem Call Recorder i bardzo go sobie chwalę. Jednak na tym telefonie pomimo że się instaluje to nie chce nagrywać. Może to wina dual sim ale chyba powinno się przewidzieć te sprawy pisząc taką apke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 A systemowe nagrywanie ci nie odpowiada? Rozumiem że masz Xiaomi i Miui. Wysłane z HT7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Briareum Posted April 6, 2016 Author Share Posted April 6, 2016 Nie mam systemowego nagrywania rozmów telefonicznych tylko dyktafon a mi chodzi o nagranie rozmowy telefonicznej ale już chyba znalazłem odpowiedź bo pomylkowo założyłem 2 razy ten temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack78 Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 To jaki masz soft że systemowe nagrywanie u Ciebie nie działa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matixx Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 (edited) Jak z kimś rozmawiasz to wyświetla się opcja nagraj na ekranie Edited April 6, 2016 by Matixx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Briareum Posted April 6, 2016 Author Share Posted April 6, 2016 Muszę ustawić na automatyczne nagrywania bo tak włączać ręcznie to bez sensu częściej się zapomni niż włączy ale sprawdzę to. Thx za porady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Jest na 100% automatyczne nagrywanie w ustawieniach dialera chyba się to włącza. W Miui takie rzeczy są w systemie i działają dużo lepiej, nie porzeba "sterty" dodatkowych aplikacji Wysłane z HT7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Briareum Posted April 7, 2016 Author Share Posted April 7, 2016 (edited) Ta systemowa apka bo dzięki radom udało mi się ją odkryć twierdzi że nie umie się dostać do karty SD i dlatego nie nagrywa. A karta jest dobra bo stale z niej skorzystam i nie jest też zapewniona nawet w 50%. Tak więc jest ale też nie działa. Swoją drogą te telefony są ciekawe ale powinny mieć spory plik pdf instrukcji obsługi bo wiele funkcji jest naprawdę głęboko ukryta. Edited April 7, 2016 by Briareum Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Np. sdfix z maketu i potem restart telefonu. Root musi być. Wysłane z HT7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Briareum Posted April 7, 2016 Author Share Posted April 7, 2016 Mój telefon nie jest zabezpieczony w taki sposób. Kilka apek ale z innej materii np bankowe odmowilo współpracy bo właśnie telefon nie jest zabezpieczony wg nich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamD Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Witam. Jaki masz telefon?. Ja mam Redmi 2 i u mnie Call Recorder działa prawidłowo. Nie zapomnij dodać aplikacje do autostartu i najlepiej zablokuj kłódką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts