Piter9702 Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 mam pytanie odnośnie tego sprzedawcy na allegro. Jakieś opinie, zastrzeżenia lub pozytywne komentarze macie o ILTRADE_GI? Chcę kupic ten telefon z gwarancją 2 letnią w EU http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-3gb-pro-prime-snapdragon-650-i6084010999.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Oczywiście widziałeś tą część aukcji: " NAPRAWA NA ORYGINALNYCH CZĘŚCIACH - DOPŁATA TYLKO 50ZŁ " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter9702 Posted April 2, 2016 Author Share Posted April 2, 2016 4 godziny temu, Bohyn napisał: Oczywiście widziałeś tą część aukcji: " NAPRAWA NA ORYGINALNYCH CZĘŚCIACH - DOPŁATA TYLKO 50ZŁ " No tak o to mi właśnie chodzi, o gwarancję 2 letnią najlepiej w EU i chciałbym jakąś poradę kogoś doświadczonego czy sobie bobek nie leci w ch*a tylko jest uczciwym sprzedawcą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 14 minut temu, Piter9702 napisał: No tak o to mi właśnie chodzi, o gwarancję 2 letnią najlepiej w EU i chciałbym jakąś poradę kogoś doświadczonego czy sobie bobek nie leci w ch*a tylko jest uczciwym sprzedawcą Leci w... ekhm... Xiaomi nie udostępnia oryginalnych części więc sprzedawca nie ma prawa ich mieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter9702 Posted April 2, 2016 Author Share Posted April 2, 2016 8 godzin temu, Nezumi napisał: Leci w... ekhm... Xiaomi nie udostępnia oryginalnych części więc sprzedawca nie ma prawa ich mieć. A czy to nie jest czasami tak, że to się wykupuje gwarancje w europie w jakimś serwisie xiaomi? Wyczytałem, że jest to " Możliwość dokupienia europejskiej gwarancji 24 miesiące - koszt tylko 50zł " dlatego pytam, bo jeśli koleś leci w ..ekhm.. to nie zdobędzie tak niecennego klienta jak ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 8 godzin temu, Piter9702 napisał: A czy to nie jest czasami tak, że to się wykupuje gwarancje w europie w jakimś serwisie xiaomi? Wyczytałem, że jest to " Możliwość dokupienia europejskiej gwarancji 24 miesiące - koszt tylko 50zł " dlatego pytam, bo jeśli koleś leci w ..ekhm.. to nie zdobędzie tak niecennego klienta jak ja Xiaomi NIE MA W EUROPIE, facet robi w balona swoich klientów... Jeżeli coś się stanie z telefonem, to albo facet to naprawi w swoim serwisie na lewych częściach, ew częściach z rozbiórki innych tel o ile takowe znajdzie lub wysyła do Chin, z tego co on pisze na swojej aukcji, zapomnij o wysyłce do chin, tylko jego serwis... To już lepiej kupić w XFS, przynajmniej serwis sprawdzony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claaau91 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Czy ktoś kupił Xiaomi Redmi Note 3 pro 3/32 od tego sprzedawcy z polskim menu? w opisie aukcji jest napisane, że posiada i ciekawa jestem jak się sprawuje. Ewentualnie, gdzie kupić ten telefon z polskim menu jeśli już takie istnieje? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snel Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Planuję kupić Xiaomi Mi Pad 2 u tego sprzedawcy - link. Cena za 64 GB jest porównywalna do wersji 16 gb ze Sklepu Xiaomi. Powszechnie wiadomo, że jeśli coś wygląda zbyt dobrze, to okazuje się matactwem. Orientujecie się z czego wynika taka różnica w cenach? Ktoś miał okazję zamówić u tego pana jakiś sprzęt? 100% pozytywów to mocny argument, nawet przy takiej różnicy cen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 (edited) Obydwa nadal drogo? To tylko ich prowizja, ani jeden ani drugi nie jest oficjalnym sklepem, bo Xiaomi nie weszło na europejski rynek. Edited April 12, 2016 by Bohyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zycho Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Ja u nich kupiłem jakiś miesiąc temu Redmi Note 2 za 650 zł i wszystko z telefonem jest ok. Miał już wgrane Miuipolska najnowszą wersję dev. Kupowałem u nich w siedzibie firmy, mieli na miejscu sporo sprzętu Xiaomi. Wysłane z mojego Redmi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snel Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 @Bohyn Nie sprawdzałem cen w oficjalnym sklepie Xiaomi - chodziło mi o 1129 zł vs 1649zł Niemniej Twój komentarz sporo mi wyjaśnił. @Zycho Dzięki za informację. Chyba się skuszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farnsworth Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 Dnia 2.04.2016 o 15:28, Nezumi napisał: Leci w... ekhm... Xiaomi nie udostępnia oryginalnych części więc sprzedawca nie ma prawa ich mieć. To @Acid też nie robi na oryginalnych częściach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 Przed chwilą, Farnsworth napisał: To @Acid też nie robi na oryginalnych częściach? Acid ma albo zamienniki z dragon-tt, albo części z rozbiórek innych telefonów. Sam pisał, że Xiaomi nie udostępnia oryginalnych części, więc trzeba szukać jak najlepszych zamienników. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts