jozek661 Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 (edited) mam odblokowany bootloader, zainstalowane twrp 3 r2, zainstalowałem rom 6.3.17 przez twrp, wszystko ok, chciałem zaktualizowac przez aplikacje aktualizacje do wersji 6,3,24 - bootloop, musiałem wejsc w twrp i z jego poziomu wyczyscilem cache/dalvik cache/system pamięć wewnętrzną - instalacja wersji 6.3.24 - wszystko ok Wczoraj zabrałem się za aktualizacje wersji 6.3.24 do wersji 6.3.25 - juz nie przez aktualizacje a przez TWRP - wlazlem w twrp , wyczysciłem cache/dalvik cache - instalacja i bootloop... znowu twrp czyszczenie wszystkiego jw... instalacja na czystej pamięci 6.3.25 i wszystko ok... co robie źle? Edited March 30, 2016 by jozek661 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekm95 Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Masz wadliwe recovery. Wgraj cofface i przed każdym update podmieniaj recovery w paczce, bo znowu ci się będzie wgrywać to zbugowane, bo niestety jest dodawane do romów. Miejmy nadzieję że niedługo to poprawią i nie będzie problemów Instrukcje: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts