Lukasz l Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 (edited) Witam Kolegów, mam mały problem z odtwarzaniem nagranych filmików na moim TV po prostu nie chce ich czytac. Zdjecia, muzyka oraz stronki WEB sa ok po sieci i z USB. Video nie działa ani z przenosnego ani po sieci !!! Miałem wczesniej Samsunga Galaxy 2 i zapisane recordy wchodza pięknie mimo ze sa odtwarzane z Redminote 2. Porównałem oba formaty i jest różnica (inny frame rate ) Samsung puste pole/ Redminote 16 Próbowałem zmieniac jakość nagrania ale dalej nic!!! Sprawdzałem jak sobie z tym radzi Sony Bravia model 40cx520 i ponoc idzie do 30 frames na sekunde. Dzieki wielkie z gory jesli ktos jest w stanie pomóc. Edited March 25, 2016 by Lukasz l
Hertz___ Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Witam Kolegów, mam mały problem z odtwarzaniem nagranych filmików na moim TV po prostu nie chce ich czytac. Zdjecia, muzyka oraz stronki WEB sa ok po sieci i z USB. Video nie działa ani z przenosnego ani po sieci !!! Miałem wczesniej Samsunga Galaxy 2 i zapisane recordy wchodza pięknie mimo ze sa odtwarzane z Redminote 2. Porównałem oba formaty i jest różnica (inny frame rate ) Samsung puste pole/ Redminote 16 Próbowałem zmieniac jakość nagrania ale dalej nic!!! Sprawdzałem jak sobie z tym radzi Sony Bravia model 40cx520 i ponoc idzie do 30 frames na sekunde. Dzieki wielkie z gory jesli ktos jest w stanie pomóc. Sciagnij ze sklepu play BubbleUPnP mi na tym programiku wszystko na tv odtwarza po wifi
ZduneX25 Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Lukasz l Posted March 26, 2016 Author Posted March 26, 2016 (edited) 7 hours ago, Hertz___ said: Sciagnij ze sklepu play BubbleUPnP mi na tym programiku wszystko na tv odtwarza po wifi Dzieki wielkie pozdrawiam 1 hour ago, ZduneX25 said: Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Witam, chyba udalo mi sie to zalatwic. Jak cos bede wznawiał wątek. Ps .Jak zmienic tytul watku juz istniejacego? Pozdrawiam Edited March 26, 2016 by Lukasz l
Recommended Posts