Szymon Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 (edited) Witam, W poniedziałek kupiłem ten telefon z wersją MIUIPolska widoczną na screenie. Czy jest możliwość aktualizacji do nowszej wersji? Edited March 25, 2016 by Szymon
Acid Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Tak tylko wpierw sprawdź czy masz odblokowany bootloader. Jeśli ta to nie ma problemu i można wgrać nowszą wersję.
Szymon Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 1 minutę temu, Acid napisał: Tak tylko wpierw sprawdź czy masz odblokowany bootloader. Jeśli ta to nie ma problemu i można wgrać nowszą wersję. Jak mogę to sprawdzić?
jarekm95 Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Przeczytać poradniki i pisać tematy w dziale swojego telefonu. W skrócie np wejść do recovery. Jak wejdziesz to odblokowany
jozek661 Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 8 godzin temu, jarekm95 napisał: 8 godzin temu, jarekm95 napisał: Przeczytać poradniki i pisać tematy w dziale swojego telefonu. W skrócie np wejść do recovery. Jak wejdziesz to odblokowany Kompletna nieprawda, w przypadku redmi 3 nie da sie wejsc w recovery po odbloowaniu bootoadera, dopiero po instalacji twrp, sprawdzic mozna odpalajac unlock toola, wtedy program napisze ze unlock not needed
jarekm95 Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Przeczytaj proszę pierwszy post, obejrzyj screena jakiego wrzucił autor... On ma Redmi Note 3, dlatego piszę że nie ten dział. Mimo wszystko dzięki za info, że na Redmi 3 się nie da. Właśnie sprawdziłem i potwierdzam
ZduneX25 Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Szymon Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 (edited) Panowie dziękuję za pomoc. Odblokowalem dzisiaj bootloader i zastanawiam się na zaktualizowaniem miuipolska. Tzn zastanawiam się która wersję wgrać czy EU czy PL? Można liczyć na waszą pomoc? Edited April 6, 2016 by Szymon
andrzej55 Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Panowie dziękuję za pomoc. Odblokowalem dzisiaj bootloader i zastanawiam się na zaktualizowaniem miuipolska. Tzn zastanawiam się która wersję wgrać czy EU czy PL? Można liczyć na waszą pomoc? Jak to zrobiłeś Kolego? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Szymon Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 7 godzin temu, andrzej55 napisał: 7 godzin temu, andrzej55 napisał: Jak to zrobiłeś Kolego? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Andrzej co masz na myśli?
andrzej55 Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 8 godzin temu, Szymon napisał: Jak odblokowałeś telefon? Mnie coś nie bardzo się to udaje, a na prawdę kombinuję jak się da
andrzej55 Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 A masz zgodę na odblokowanie? Czekam....czekam... Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
situ Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 To jak dostaniesz zgodę to wtedy weź się za odblokowanie. Nic nie trzeba kombinować,piszesz o odblokowanie i prawidłowo po ok 10 dniach dostajesz smsa. I wtedy działasz.Mam nadzieje że zapoznałeś się z poradnikami na forum jak odblokować i co zrobić jak nie przysłali smsa
andrzej55 Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 To jak dostaniesz zgodę to wtedy weź się za odblokowanie. Nic nie trzeba kombinować,piszesz o odblokowanie i prawidłowo po ok 10 dniach dostajesz smsa. I wtedy działasz.Mam nadzieje że zapoznałeś się z poradnikami na forum jak odblokować i co zrobić jak nie przysłali smsa Za poznałem i aż się boję jak nie dostanę zgody Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts