Maley Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Witam, otóż zauważyłem niedawno, że podczas korzystanie czy to z youtubów, czy z internetowego radia, zużycie danych drastycznie wzrosła. Wcześniej, gdy używałem przykładowo radia internetowego, aplikacja ciągnęła max 50mb przez 8h, teraz dochodzi do 300mb. Tak samo z yt, wzrosło 2-3krotnie i szczerze mówiąc za cholerę nie wiem czym to jest spowodowane. Może ktoś miał podobny problem i rozwiązał go w jakiś logiczny sposób? Sieć Play. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Przy YT, to jakość, długość materiałów, ilość reklam. Jeżeli chodzi o Radio to dokładnie to samo, jakość streamingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts