magyarek Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Drobiazg taki, ale irytujący - nie zawsze działa podwójne tapnięcie. A przyzwyczaiłam się do niego na LG i teraz nie mogę trafić w guzik Power Czy on się jakoś usypia i dlatego na to nie reaguje...? Można go jakoś ustawić na sztywno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 U mnie też raz na 17 razy przesypia sprawę, ale generalnie działa ok Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzutberetem Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 @magyarek jaką masz wersję Miuipolska? Mam ten sam problem, że czasami telefon nie pokazuje ekranu blokady(nie wybudza się) po podwójnym 'tapnięciu'. Zauważyłem, że chyba częściej to się zdarza podczas ładowania i po odłączeniu ładowarki. Mam Miuipolska 6.1.28. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyarek Posted March 19, 2016 Author Share Posted March 19, 2016 33 minuty temu, rzutberetem napisał: @magyarek jaką masz wersję Miuipolska? Przedostatnią, 6.3.10. U mnie to chyba jest tak, że jak dłuuuuuugo sobie poleży nieużywany, to na tapnięcie nie reaguje. Dlatego pytam o ewentualne usypianie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskid Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Dnia 18.03.2016 o 15:24, magyarek napisał: Przedostatnią, 6.3.10. U mnie to chyba jest tak, że jak dłuuuuuugo sobie poleży nieużywany, to na tapnięcie nie reaguje. Dlatego pytam o ewentualne usypianie... Mam to samo, że jak dłużej poleży to za pierwszym razem nie reaguje na podwójne tapnięcie, dopiero przy drugiej próbie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts