pieronsky Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Hejka! Mój nauczyciel że szkoły kupił sobie Xiaomi Redmi 3 od Goldway. Niestety przyszedł z kombinowanym softem, więc chcialem wgrać mu czysty rom a następnie xioami.eu/miuipolska na zablokowany bootloader. No ale mam problem, przy próbie instalacji romu zgodnie z poradnikami wyskakuje mi taki komunikat. W logach pojawia się to: Co na to zaradzić? Robię wszystko wedle forumowego poradnika. Nie wiem czy to istotne ale system to Windows 10 z zainstalowanymi wszystkimi wymaganym sterownikami. Uprzedzam że w ścieżce nie mam żadnych spacji. P. S - wiem, cannot into screenshot, ale to było robione na szkolnym komputerze więc tak było szybciej. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Guziiik Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Ja bym jednak spróbował robić wszystko na własnym komputerze - chyba, że na tym szkolnym działałeś z uprawnieniami administratora.
Fidjashpl Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Ja bym jednak proponował aby twój profesorek złożył podanie o unlock bootloadera...Wtedy wszystko powinno pójść jak po maśle,wczoraj wgrywałem Twrp i system i poszło bez problemu na redmi 3.
jarekm95 Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 (edited) Ja też miałem ten błąd jak próbowałem wgrać miflashem china dev. Wgrałem 7.1.3 stable i później aktualizacja przez Updater. Nie wiem czego to wina. Sprawdź jeszcze wszelkie antywirusy, firewalle i kabel/gniazdo usb. /edit: A tak w zsadzie to po co chcesz wgrywać stable? Wgrywaj od razu xiaomi.eu na zablokowany. Ja musiałem tak kombinowaćbo odblokowywałem bootloader. Edited March 19, 2016 by jarekm95
pieronsky Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 Mogę wgrać Xiaomi.eu na chiński kombinowany rom? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts