Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hejka! Mój nauczyciel że szkoły kupił sobie Xiaomi Redmi 3 od Goldway. Niestety przyszedł z kombinowanym softem, więc chcialem wgrać mu czysty rom a następnie xioami.eu/miuipolska na zablokowany bootloader. No ale mam problem, przy próbie instalacji romu zgodnie z poradnikami wyskakuje mi taki komunikat.d0f4af9225b99473fa3c98ad4be23262.jpg

W logach pojawia się to:

5ce351ccfc7f6f99973192b42de3c082.jpg

Co na to zaradzić? Robię wszystko wedle forumowego poradnika. Nie wiem czy to istotne ale system to Windows 10 z zainstalowanymi wszystkimi wymaganym sterownikami. Uprzedzam że w ścieżce nie mam żadnych spacji.

P. S - wiem, cannot into screenshot, ale to było robione na szkolnym komputerze więc tak było szybciej.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Posted

Ja bym jednak spróbował robić wszystko na własnym komputerze - chyba, że na tym szkolnym działałeś z uprawnieniami administratora. ;) 

Posted

Ja bym jednak proponował aby twój profesorek złożył podanie o unlock bootloadera...Wtedy wszystko powinno pójść jak po maśle,wczoraj wgrywałem Twrp i system i poszło bez problemu na redmi 3.

Posted (edited)

Ja też miałem ten błąd jak próbowałem wgrać miflashem china dev. Wgrałem 7.1.3 stable i później aktualizacja przez Updater. Nie wiem czego to wina. Sprawdź jeszcze wszelkie antywirusy, firewalle i kabel/gniazdo usb.

/edit: A tak w zsadzie to po co chcesz  wgrywać stable? Wgrywaj od razu xiaomi.eu na zablokowany. Ja musiałem tak kombinowaćbo odblokowywałem bootloader.

Edited by jarekm95
  • mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...