kosinho4 Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Witam, chciałbym umieścić na stock'owym ekranie blokady widget "zablokuj ekran" tak by usypiać urządzenie z poziomu lockscreen'u bez konieczności sięgania do fizycznego przycisku. Proszę o informację czy jest taka możliwość. Jeśli nie to proszę o polecenie jakiegoś ekranu blokady z taką opcją. Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Widżety, przełączniki,blokada ekranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosinho4 Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 39 minut temu, maciek04 napisał: Widżety, przełączniki,blokada ekranu. Tym sposobem mogę upuścić ten widget tylko na jednym z ekranów launchera lub w docku. Chodzi mi o dodanie widgetu do ekranu blokady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eragon Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 A po co? Jeśli się nie mylę to na ekranie blokady ekran gaśnie w... 5-10 sekund ? Szybko. Ale też zapytam: Można gdzieś regulować czas podświetlenia ? Tak na ekranie blokady jak i w launcher. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosinho4 Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Trochę długo dla np. szybkiego sprawdzenia godziny i schowania telefonu do kieszeni. Po przejrzeniu forum widzę, że chyba nie ma takiej opcji w najnowszym ROMie. Jeśli ktoś mógłby polecić jakiś lockscreen z możliwością dodawania widgetów to byłbym wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyarek Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Widget Locker. Kiedyś był bezkonkurencyjny Link to comment Share on other sites More sharing options...
wulfel Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 22 minuty temu, kosinho4 napisał: Trochę długo dla np. szybkiego sprawdzenia godziny i schowania telefonu do kieszeni. [Mi4c] Godzinę widać bez odblokowania, nie wydziwiaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Zaraz tam nie wydziwiaj. Trochę kombinacji i mamy taki półśrodek Ekran blokady remix pl i pierwszy z brzegu program do blokady telefonu z gp Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosinho4 Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 5 minut temu, fyme napisał: Zaraz tam nie wydziwiaj. Trochę kombinacji i mamy taki półśrodek Ekran blokady remix pl i pierwszy z brzegu program do blokady telefonu z gp Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka Dzięki za podpowiedź. Szukałem najpierw opcji, która nie uwzględniałaby aplikacji trzecich z GP, ale chyba to jedyna możliwość na tą chwilę. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wulfel Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 15 minut temu, fyme napisał: Zaraz tam nie wydziwiaj. Trochę kombinacji i mamy taki półśrodek  Wytłumacz mi po co dublować coś co już mam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 No co masz na ekranie blokady? Po co drążysz jak doskonale wiesz (chyba wiesz) że domyślnie miui nie oferuje takiej opcji a kolega właśnie o to pyta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wulfel Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Jest godzina data i górna belka, co jeszcze potrzeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Yyy no nie wiem. Czytałeś pierwszy post? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wulfel Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 2 godziny temu, kosinho4 napisał: Trochę długo dla np. szybkiego sprawdzenia godziny i schowania telefonu do kieszeni. Odniosłem się do tego stwierdzenia, po tapnięciu w ekran mam wszystkie dane bez odblokowania ekranu stąd moje pytanie po co dublować coś co już jest. "Fizycznego przycisku" do tego nie potrzebuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosinho4 Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Nigdzie nie pisałem, że potrzebuję odblokować ekran. Chodzi mi np o taki scenariusz: DDTW - - > sprawdzasz godzinę - - > tapnięcie w taki widget lub DTTS żeby uśpić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wulfel Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 (edited) Cały czas piszę że sprawdzam to na zablokowanym telefonie. Tak to wygląda, nie mogę zrobić zrzutu bo ekran przechodzi przechodzi do klawiatury odblokowania telefonu a wtedy zegar nie jest widoczny. Edited March 17, 2016 by wulfel dodanie fotki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosinho4 Posted March 18, 2016 Author Share Posted March 18, 2016 Dzięki za odpowiedzi, te mniej i bardziej pomocne Przesiadłem się przed kilkoma dniami z Moto G (CM 13.0) gdzie była opcja DTTS (double tap to sleep) na ekranie blokady stąd moje pytanie. Jeśli ktoś znalazłby takie rozwiązanie to dajcie znać. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts