Glaniu Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Panowie mam problem z łądowaniem, otóż łądowarka łąduje do pewnego stopnia po czym ładować przestajae pomaga wyciagniecie kabla z telefonu i ponowne włożenie . Ktoś spotkał się z czymś takim Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietros Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Też zdarzał mi się czasami ten problem na oryginalnej ładowarce. Teraz kupiłem ładowarkę blitzwolfa 2x2,4A z QC2.0 i nie mam tego problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
94smichal Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Mi się raz tak zdarzyło, oryginalna ładowarka z przejściówką na polskie gniazdko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helixu Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Witam. Od grudnia jestem szczęśliwym posiadaczem mi4c. Niestety od tygodnia mam pewien problem z ładowaniem. Podpinając telefon do ładowarki bądź power banka on zacznie się ładować i po paru sekundach przestaje. Po podłączeniu ładowarki od telefonu daje znać sygnał dźwiękowy że kabel został wypięty (a nie ładował). Po parunastu próbach w końcu telefon będzie się ładował. Jak mogę uporać się z tym problemem ? Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vixm Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Mam dziwny problem z ładowaniem mi4c. Od jakiegoś czasu przerywało mi ładowanie. By komórka się ładowała nie musiałem ruszać kablem by załapało tylko komórką. Po dwóch dniach ten sposób już nie działał. Byłem w 100% przekonany, że to wina portu usb. Napisałem do micenter, dostaem odpowiedz, a rano na wszelki wypadek sprawdziłem jeszcze raz kable. Sprawdziłem trzy kable. Dwa zwykłe czarne i jeden od BlitzWolfa, który ani razu nie zadziałał po zakupie. Wsadzam od blitzwolfa i mi4c nagle się ładuje. Mimo, że strasznie wolno to wciaż ładowało. Następnego dnia było podobnie, ale znowu mi4c przestało się ładować. Przez 10 minut próbowałem ruszać komórką i nic. Sprawdziłem inne ładowarki. Pierwsza nic, druga nic, przy wyciąganiu kabla z trzeciej zaczeło się ładować. Próbowałem to samo z innymi i działało. Dzisiaj w nocy niestety komórka nie chciała się ładować. Właśnie podłączyłem komórke do komputera i normlnie ją wykrywa, więc kabel działa, port chyba też. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ptaky Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 Up, mam dokładnie ten sam problem. ale dopiero od kilku dni, nic nie zmieniałem w użytkowaniu telefonu . Nagle przestaje się ładować. Proszę o porady jak to naprawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 No jak naprawić? Magicznie sflaszować nowy soft i zacznie się ładować? No ludzie... Albo płyta, albo gniazdo, albo bateria. I tyle w temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelusz Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 A ktos wie co moze byc przyczyna nieladowania w standardzie QC 2.0 ? Wymienilem cala plytke i nadal to samo, daje 0,4A przy ok 60% baterii :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts