targetti Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Wersja MIUI: MIUI 7 6.2.25 Posiadany smartfon: XIAOMI Redmi Note 2 Jakim użytkownikiem jesteś? Początkujący Opis znalezionego błędu: 1. Mam problem ze słuchawkach bluetooth Samsung HM1200. Pomimo sparowania nie zawsze się łączą z telefonem. Dopiero restartu telefonu pomaga w połączeniu ze słuchawkami. Mam wrażenie że w telefonie wiesza się moduł bluetooth. 2. Po pobraniu pliku PDF nie widzę go w 'pliki - dokukenty' pomimo, że jak wejde w katalog 'download' to pliki są tam pobrane. LogcatJeśli napotkałeś FC (Force Close), koniecznie wstaw logcat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek7 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Mam podobnie z swoimi QCY, jako zestaw słuchawkowy łączą się odrazu. Połączenie opcji dźwięk multimediów jest problem ale do szybkiego obejścia. Trzeba rozłożyć opcję dźwięk multimediów i połączyć ponownie, czasami kilka razy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atam Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Mam podobny problem. Radio w samochodzie SONY MEX5100 czasem wszystko działa i łączy się a czasem muszę wyłączyć i włączyć BT w telefonie. Jest to o tyle kiepskie że trzeba wtedy wyjmować telefon np ze spodni :/. Proszę o jakieś wskazówki. PS: nie miałęm tego problemu na telefonie ULEPHONE BE Touch 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts