roger-tlen Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Witam zaczne od tego, ze jak ktoś mi pomoże to stawiam flaszke (powaznie) zakupilem redmi 3 i caly wieczor probuje zaisntalowac sklep play. Najpierw zaktualizowalem Miu do wersji 7 nastepnie sklep play. Z Xiaomi podczas instalowania pakietu google intalacja stoi na 82 % przez ponad godzine i nic. Nastenie instalowalem pobrany osobno sklep play, zainstalowal sie wszystko ok ale nie pobierało aplikacji , wyczyscilem cache i tez nic. Ma ktos jakis pomysł ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepso94 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Ten sklep play instalowałeś z instalatora google play, czy 4 osobne pliki po kolei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger-tlen Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Z instalatora osobnego jak i z aplikacji xiaomi , z aplikacji pokazuje krzyżyk i staje na 82 % a z aplikacji instaluje sklep , ale pokazuje błąd przy pobieraniu coś z serwerem, bym zrobił screen, ale nie wiem jak zrobić tym telefonem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepso94 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 (edited) Ja proponuję zrobić według tego poradnika. Instaluje się 4 pliki osobno. Ja tak robiłem u siebie i wszystko działa jak należy. Edit: Ja pominąłem etap z instalacją instalatora google play, ponieważ wszystkie kontakty mi zostały. Edited March 4, 2016 by Pepso94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger-tlen Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 kolego wyślij nr konta, stawiam % temat do zamkniecie. pozdr. dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger-tlen Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 (edited) Nie chce marudzic, ale wiesz dlaczego tylko część aplikacji sie pobiera w pozostałym przypadku pasek pobierania sie rusza, ale tranfer nie idzie a zaden błąd nie wyskakuje. Juz ok , jeszcze raz dzieki. Edited March 5, 2016 by roger-tlen Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts