Jump to content

Lipskus

Recommended Posts

Wiadomo coś na temat polskiego softu ? kiedy mniej więcej można sie go spodziewać ? nie żeby przeszkadzał mi język angielski lecz masa reklam i mnóstwo śmieci 

Edited by Lipskus

Aktualnie brak dev rom na którym bazuje Miui Acida więc dopóki coś nie wyjdzie od Xiaomi musimy czekać. Jak już będzie to myślę że to kwestia dni tak jak było ze zwykłym RN3 ale to Acid musi się wypowiedzieć bo to on tu rządzi i dzieli za co niezmiernie jesteśmy mu wdzięczni :)

Send from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego na stronie pobierania MIUIPolska dla RN3Pro jest podlinkowany rom xiaomi.eu_multi_kenzo? Czy to oznacza, że nie będzie oryginalnego romu MIUIPolska?

narazie jest Xiaomi.eu,  

jak to mówi Acid -  MiuiPolska będzie kiedy będzie ....:grin:

Chyba lepsze Stable Eu z językiem polskim niż żaden??

Edited by Marcin.M

12 godzin temu, Goti napisał:

Czy ten rom dostępny w dziale download miuipolska nie ma już problemów z kartą sim?

Nie możemy go wgrać bo do tego potrzeba odblokować bootloader, a póki co nie ma możliwości.

Napisałem do sklepu  Accessories 4 You kilka pytań odnośnie RN3 Pro jedno z pytań brzmiało czy jest j.polski odpowiedzieli ze tak wgrywają go moje pytanie brzmi jak oni to robią ?

Napisałem do sklepu  Accessories 4 You kilka pytań odnośnie RN3 Pro jedno z pytań brzmiało czy jest j.polski odpowiedzieli ze tak wgrywają go moje pytanie brzmi jak oni to robią tzn jak wgrywają ?

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Ano jest, jest. Na stronie MIUI Polska rzecz jasna.

Co bardziej wygadani piszą, że jest jest soft pl dla RMN3 Pro na zablokowany i odblokowany BL, ale jeszcze jakoś nikt się screenem nie pochwalił, oczywiście oprócz syfiastego multi...

9 godzin temu, Morvi napisał:

Ano jest, jest. Na stronie MIUI Polska rzecz jasna.

Co bardziej wygadani piszą, że jest jest soft pl dla RMN3 Pro na zablokowany i odblokowany BL, ale jeszcze jakoś nikt się screenem nie pochwalił, oczywiście oprócz syfiastego multi...

A ten poniżej? To też jest "syfiasty multi"?

Ponawiam więc pytanie:

Czy ktoś ma MIUI Polska na swoim Pro?

Jeżeli wciąż nie, to uważam toczącą się dyskusję za bezcelową, tak samo jak dyskusję o rootowaniu i odblokowaniu BL, bo jeszcze nikt z piszących w powyższych tematach nie dokonał żadnej z tych rzeczy...

Dziękuję za uwagę.

28 minut temu, Morvi napisał:

Ponawiam więc pytanie:

Czy ktoś ma MIUI Polska na swoim Pro?

Jeżeli wciąż nie, to uważam toczącą się dyskusję za bezcelową, tak samo jak dyskusję o rootowaniu i odblokowaniu BL, bo jeszcze nikt z piszących w powyższych tematach nie dokonał żadnej z tych rzeczy...

Dziękuję za uwagę.

Otworzyłeś ten wątek który Ci podałem? Czy dziękując za uwagę sam jej nie poświęciłeś? :)

Chyba sprzedam swojego note 3 pro bo zaczyna mnie to wkurzać... najpierw akcja z problemami z BL a teraz to.. szczerze myślałem że będzie miuipolska na ten model i wszystko będzie grało.. a wychodzi na to że polityka xiaomi robi się taka jak u tych od srajfonów... już widzę jak będzie wyglądał język polski na globalu.. pewnie tak jak na syfiastym romie. a poza tym miuipolska miała wiele udogodnień o których chińczyki nawet nie pomyśleli by.. nie rozumiem dlaczego np autorotacja nie działa wszędzie na globalu. nawet nie można smsa w poziomie napisać to jakaś kpina w ogóle jest.. poza tym to głupie przekierowywanie zamiast do Google play to do chińskiego app store. zaraz się okaże że roota też nie będzie..Moim zdaniem właśnie odstrzelają sobie oba kolana..

Edited by marcinj6
  • Like 1

ok a co do roota  to zdanie "Jakakolwiek zmiana w systemie powoduje, że telefon się nie uruchomi."

rozumiem to tak że jak będzie można zrootować to starszy rom bo w nowym zrobienie roota będzie równoznaczne ze zrobieniem sobie najdroższego przycisku do papieru??

Edited by marcinj6

13 minut temu, marcinj6 napisał:

Chyba sprzedam swojego note 3 pro bo zaczyna mnie to wkurzać... najpierw akcja z problemami z BL a teraz to.. szczerze myślałem że będzie miuipolska na ten model i wszystko będzie grało.. a wychodzi na to że polityka xiaomi robi się taka jak u tych od srajfonów... już widzę jak będzie wyglądał język polski na globalu.. pewnie tak jak na syfiastym romie. a poza tym miuipolska miała wiele udogodnień o których chińczyki nawet nie pomyśleli by.. nie rozumiem dlaczego np autorotacja nie działa wszędzie na globalu. nawet nie można smsa w poziomie napisać to jakaś kpina w ogóle jest.. poza tym to głupie przekierowywanie zamiast do Google play to do chińskiego app store. zaraz się okaże że roota też nie będzie..Moim zdaniem właśnie odstrzelają sobie oba kolana..

Zaproponuj dobrą cenę to na pewno znajdzie się chętny dla którego nie są aż tak bardzo istotne te wszystkie bajery typu zegarki i ikonki z MIUI Polska. Tłumaczenie ma być "przeniesione" z MIUI Polska. Nie wiem nawet czy to nie lepiej.

poczekam na tego globala i zobaczę jak będzie to wszystko wyglądać i wtedy podejmę decyzje. i nie chodzi mi o jakieś tam ikonki czy zegarki..mam porównanie bo narzeczona ma redmi note 3 na x10 i wrzucone miuipolska i tak naprawde to ma roota i choćby brak przekierowywania do app store które mnie tak drażni. a poza tym wszystko zawarte jest w tym romie i nie trzeba niczego robić...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...