Lipskus Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 (edited) Mam pytanko do uzytkownikow redmi note 3 pro Jak z waszym czasem na baterii. Bo osobiscie musze przyznac ze Jak na 4k mah to kiepsko. Telefon byl kupiony na ibuygou. Kolega kupywal go razem ze mna I ma ten Sam problem Edited March 1, 2016 by Lipskus Bledy Link to comment Share on other sites More sharing options...
musek Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Cześć, 4.5h SOT przy 39% baterii - wychodzi prawie 7h SOT. Czy to rzeczywiście mało...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 U mnie to wygląda tak. Cały czas synchronizacja włączona i dostęp do internetu(wifi/dane) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Wszystko w normie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipskus Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 (edited) Tak ale jak widac ja nie mam w tle ani 4g ani messengera. Zapomnialem dodac ze non stop jest wlaczony miband Edited March 1, 2016 by Lipskus Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Dobre wyniki jak na swieży soft. W wersji z x10 cieszylbys sie gdybys mial takie wyniki przy 10% baterii Wyslane z G7 przez Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 1 godzinę temu, Lipskus napisał: Mam pytanko do uzytkownikow redmi note 3 pro Jak z waszym czasem na baterii. Bo osobiscie musze przyznac ze Jak na 4k mah to kiepsko. Telefon byl kupiony na ibuygou. Kolega kupywal go razem ze mna I ma ten Sam problem 27 minut temu, Lipskus napisał: Zapomnialem dodac ze non stop jest wlaczony miband I tu masz odpowiedź na swoje pytanie. Ikonka połączenia Bluetooth wszystko tłumaczy... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 A skąd. Bluetooth bierze tyle co nic. Normalny wynik jak na Note 3, uważam że nie ma co drążyć tematu dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goti Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Poczekajmy na normalny soft bez śmieci wtedy będzie można ocenić ile naprawdę jest warta bateria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scoli Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Bateria razem z tym procesorem super,dużo lepsza od od zwykłego 3 którego miałem miesiąc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
musek Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Tel mam od piątku, w sobotę rano (~7:00) odłączyłem od ładowarki i leci do dziś. Od tego czasu ~7h z GPSem i nawigacją (ekran aktywowany przed zmianą trasy/zakrętem), ściągnięte kilkanaście aplikacji (w tym dużych, np. Dead Trigger 2), ściągnięte ~700MB map (Here Maps) i troszkę ogólnej zabawy telefonem. Bez gier. Na razie jestem bardzo zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmo77 Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Dnia 14.03.2016o10:48, musek napisał: Tel mam od piątku, w sobotę rano (~7:00) odłączyłem od ładowarki i leci do dziś. Od tego czasu ~7h z GPSem i nawigacją (ekran aktywowany przed zmianą trasy/zakrętem), ściągnięte kilkanaście aplikacji (w tym dużych, np. Dead Trigger 2), ściągnięte ~700MB map (Here Maps) i troszkę ogólnej zabawy telefonem. Bez gier. Na razie jestem bardzo zadowolony. Witam. Jak zasięg LTE w RedBull Mobile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kufciak Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Idziemy na rekord! Send from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
malimalinello Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
musek Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 22 godziny temu, Cosmo77 napisał: Witam. Jak zasięg LTE w RedBull Mobile? Cześć, Szczerze mówiąc - nie wiem. Mam obecnie 2 karty SIM - RBM oraz T-Mobile. Internet idzie domyślnie z T-Mob'a (karta służbowa - bez limitu GB). Speedtest na RBM wyszedł w okolicy 5/6, na T-Mob 25/5, ale było to poza Poznaniem (Komorniki). Większych testów nie przeprowadzałem, bo... przy normalnym użytkowaniu i tak nie czuć większej różnicy, a nie jestem benchmarkowym onanistą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanc Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Będzie 10h czy nie będzie? Rom global stable Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Mam pytanie do osòb ktore zainstalowaly globala. Czy wam tez bateria trzyma krocej niz na 7.1.20.0? Bo ja mam wrazenie ze tak.. 1.5 h wyswietlacz wlaczony i 14% bateri zeszlo.. Wczesniej tak nie bylo.. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Podswietlenie mam auto full. Synch wlacz. I dane mobilne/wifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinuk Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 1 godzinę temu, marcinj6 napisał: Mam pytanie do osòb ktore zainstalowaly globala. Czy wam tez bateria trzyma krocej niz na 7.1.20.0? Bo ja mam wrazenie ze tak.. 1.5 h wyswietlacz wlaczony i 14% bateri zeszlo.. Wczesniej tak nie bylo.. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Podswietlenie mam auto full. Synch wlacz. I dane mobilne/wifi u mnie wręcz odwrotnie, global zainstalowany na 7.1.20, bateria trzyma dłużej przy dość mocno eksploatowanym telefonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 No to u mnie wyglada to tak Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamaloo Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 (edited) Też się pochwalę wynikami na 7.1.7 Global: Edited March 17, 2016 by kamaloo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanc Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Udało mi się zajechać baterię na globalu 7.1.7.0. Jak dla mnie kosmos. Przez noc wyłączone WiFi, przez resztę czasu WiFi lub dane przez lte. Bt odpalone cały czas (smartwach). Zero gier, net, rozmowy, sms, z 1h filmów. Jasność na 70% + włączony automat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek2086 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Tak jest u mnie. ROM global stable. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyga123 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Rom Global stable. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goti Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Ładujecie ori ładowarką czy raczej jakaś z mniejszym prądem 1-1,5A? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyga123 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Ja ładuje oryginalną Link to comment Share on other sites More sharing options...
musek Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Ja ładuję taką z IKEI. Cena rozsądna, a ładuje bardzo sprawnie. Jestem pod wrażeniem baterii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Kurde u mnie od przejścia z china stable na global stable bateria zaczęła trzymać znacznie gorzej.. wczesniej jak używałem telefonu to wolno procenty leciały a teraz szybciej.. Jak pokazujecie screeny ze na ekranie macie 9h to mnie to zaskakuje bo mi ledwo 6h udaje się. Teraz mam xiaomi.eu 6.3.17 i bateria trzyma tak samo slabiej. Instalowalem 2x system..fakt ze caly czas synchro wlaczone(micloud wylaczony) messenger, greenefiy, gmail w autostarcie, wifi/dane caly czas.. 1.5h youtube z 1.5h gier. Podświetlenie 100% automat. Jak naladuje telefon do 100% to pokazuje mi ze bateria wystarczy na 2 dni i 23 godziny a jak u was pokazuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Panowie i Panie:) jak u was na xiaomi.eu 6.3.17 badz innym romie spisuje sie bateria? Bo u mnie troche kiepsko:/ nie wiem czy to wina baterii czy romu:/ tak jak pisalem wyzej od przejscia z innego romu tak szybko zaczela sie rozladowywac:/ nie wiem co zrobic.. W chwili obecnej mam 71% bateri odlaczony 5 godzin temu od ladowarki. 2-3 krotkie rozmowy, pare smsow, pare rozmow na messengerze w tym tez krotka video rozmowa. I chwila gry i chwila internet. Ekran 2 godziny wlaczony.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomas88888 Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 (edited) 51 minut temu, marcinj6 napisał: Panowie i Panie:) jak u was na xiaomi.eu 6.3.17 badz innym romie spisuje sie bateria? Bo u mnie troche kiepsko:/ nie wiem czy to wina baterii czy romu:/ tak jak pisalem wyzej od przejscia z innego romu tak szybko zaczela sie rozladowywac:/ nie wiem co zrobic.. W chwili obecnej mam 71% bateri odlaczony 5 godzin temu od ladowarki. 2-3 krotkie rozmowy, pare smsow, pare rozmow na messengerze w tym tez krotka video rozmowa. I chwila gry i chwila internet. Ekran 2 godziny wlaczony.. Miałem taki sam problem po zmianie 7.1.9 na 7. 1.18. Factory reset pomógł. Plus nie bawiłem się żadnymi planami zarządzania energią itd już po wyczyszczeniu telefonu. Możesz popróbować Edited March 22, 2016 by thomas88888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 29% baterii na 2h ekranu.. Źle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 No troche slabo gdyz wczesniej bateria trzymala znacznie lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malimalinello Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Jak na razie to rekord u mnie Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goti Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Szczerze mówiąc to ja nie wiem co ty robisz, że w ciągu jednego dnia- 24h masz 10h włączonego ekranu ;d Jak na dwie karty sim to naprawdę świetny wynik 10h SoT. Ja osiągam 6-7h ale w ciągu 2 dni. Teraz właśnie wgrałem MIUI Polska więc przetestuję 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts