Jump to content

ziomal_1313

Użytkownicy
  • Posts

    114
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ziomal_1313

  1. Witam mam problem po restarcie telefonu wszedł w fastboot. Każdy inny restart wprowadza go w tryb fastboot. Po podłączeniu do komputera ten nie rozpoznaje urządzenia. Ktoś ma jakiś pomysł co mogło się stać? Niestety debugowanie miałem wyłączone bo aplikacja bankowa mi nie działała. 

  2. 9 godzin temu, Maciejos82 napisał:

    ziomal_1313 tez jakiś pomysł mogę spróbować, a jeśli chodzi o ponowne parowanie opaski to dobrze robię w kolejności:
    1.Ustawienia fabryczne opaski
    2. Rozłączam opaskę mi fit
    3. Wylogowuje się z Mi Fita
    4. Czyszczę dane aplikacji z Mi Fit
    5. Usuwam Mi Fita
    6. Ponowna Instalacja i parowanie od nowa ?

     

    Wg mnie tak. Ja też tak robiłem 

  3. 18 godzin temu, krzysztof798 napisał:

    Jak dobrze rozumiem, to jest najświeższa wersja dla mi9tpro i żadnych kolejnych aktualizacji już nigdy więcej nie będzie.
    To chyba przy aktualizacji najlepiej będzie zacząć od przywrócenia do ustawień fabrycznych i wyczyszczenia cache i dalvik.

    Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
     

    Na stable będą. Na wersji rozwojowej już nie będzie aktualizacji 

  4. 8 godzin temu, Maciejos82 napisał:

    Netoper bardzo możliwe, bez włączonego neta czas działa mi fita bez zarzutu działa a tylko włączę neta czy to dane pakietowe czy to wifi to czas się zeruje, powtórzyłem 2 raz ustawienia fabryczne opaski, rozłączyłem od mi fita, wylogowałem się, wyczyściłem dane oraz jeszcze raz zainstalowałem mi fita i tak samo czyli błąd softu. Pozdrawiam Netoper i Ziomal_1313

    Możesz jeszcze spróbować zrobić kopie danych telefonu i zrobić ustawienia fabryczne 

  5. 3 godziny temu, Maciejos82 napisał:

    Tak, już przesyłam fotki 

    O to fotki, Na 4 fotce pokazałem co wskazuje mi fit, że opaska podłączona np 5 minut a za chwilę znowu, że 1 minuta choć napis ,,opaska jest podłączona" nie zmienia się chyba, że ja się mylę i opaska się nie rozłącza z mi fitem i tylko czas na mi ficie durnieje ?

    Screenshot_2021-12-04-17-58-22-749_com.mi.android.globallauncher.jpg

    Screenshot_2021-12-04-17-58-10-409_com.miui.powerkeeper.jpg

    Screenshot_2021-12-04-17-58-05-309_com.miui.securitycenter.jpg

    Screenshot_2021-12-04-15-12-59-320_com.mi.android.globallauncher.jpg

    Trochę dziwne. Spróbuj rozłączyć opaskę z Mi fit. Zainstaluj xiaomi wear i spróbuj tą aplikacją 

  6. 3 godziny temu, Maciejos82 napisał:

    Sorry za dubel tematu z działu mi band 4 ale mi band 6 mam to samo, opaska kupiona wczoraj rom na fonie wgrany od nowa i nadal pisze na przykład opaska połączona 10 minuta a za chwilę to samo pisze tylko 1 minuta. Wszystkie uprawnienia w Mi Fit dodane włącznie z kłódką aplikacji, czyżby apka mi fit aktualna wersja była zrąbana czy u kogoś jest to samo.?

    Ograniczenia baterii wyłączone? 

  7. 9 godzin temu, Aulusik napisał:

    Cześć, 

    Nie pomagają resety opaski i telefonu. Miał ktoś podobny problem z aktualizacją hasła?

    Screenshot_2021-11-05-07-42-04-529_com.xiaomi.hm.health.jpg

     

    Ja pierwszy raz musiałem wszystko zrobić przez xiaomi wear. Na mi fit też mi nie poszło. Dopiero później wgrałem mi fit. Miałem trochę inny błąd ale pomogło 

  8. W dniu 9.10.2021 o 12:49, mercyfulreaper napisał:

    Nie chce się wyrywać do przodu ale nie chce też robić nowego tematu chociaż wydaje mi się że powinienem. W każdym razie w związku z ww. bandem mam problem innego rodzaju. Przez polski znak w moim imieniu aplikacja nie chce autoryzować mojej karty bankowej. 

    IMG_20211009_124840.jpg

    Ja mam polski znak w nazwisku i przeszło bez problemu. Bank sgb. Musiałem to zrobić przez xiaomi wear. W mi fit nie mogłem wcale dodać karty 

  9. Mam pytanie dla osób używających custom rom. W aod godzina jest cały czas w tym samym miejscu i odcisk palca cały czas się świeci. Czy nie wypala wam się ekran w tych miejscach? 

    Gdzie czytałem że w nowszych ekranach nie ma problemu wypalenia ekranum. Ale czekam na odpowiedź bo boję się mieć włączony aod cały czas 

  10. Tak mam 20.6.11. dla mnie też jest to dziwne i bardzo irytujące. Tym bardziej że na global tego nie było 

    U mnie tak robi fluid nawigation gestures. Po wyłączeniu jest ok. Używa ktoś może tej aplikacji? 

    Albo zna ktoś jakąś inną aplikacje do obsługi gestów żeby można było samemu akcje ustawić? 

    Edit:

    Błąd robiła opcja ukrywania guzików nawigacyjnych. Musiałem je wyłączyć przez inną aplikacje 

×
×
  • Create New...