All Activity
This stream auto-updates
- Past hour
-
Już ok sorki nie byłem zalogowany
-
czego nie możesz pobrać?
-
Nie mogę jej pobrać
-
Czesc wszystkim, Zastanawiam sie nad zakupem tego tel. i istotna jest dla mnie dlugosc video jaką jest w stanie nagrac ten smartfon - dla parametrow 1080p oraz 60fps. Czy moglby ktos podzielic sie swoimi obserwacjami? Pozdr
-
[email protected] joined the community
-
doit34 joined the community
-
Z moich doświadczeń najlepiej mnie się działa na tym MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL.
-
Mam dokładnie to samo na RN7.
-
antykat started following Modyfikacje techniczne
-
Nie jestem do końca przekonany czy tak "niedługo"
- 233 replies
-
- miui global
- redm k20
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
antykat started following Blokada reklam dla xiaomi.eu (Nie wymaga ROOT)
-
Sebiestor9tPRO started following Ekran zawsze włączony/ Zgodny z otoczeniem
-
Witam serdecznie mam pewien problem, otóż zmieniłem jakiś czas temu styl ekranu zawsze włączonego swojej żonie na taki ładny płatek śniegu, jednak coś przełączyła i nie możemy zmienić na fajne kolorowe style są tylko te czarne do wyboru. Pewnie to kwestia jakieś opcji o której nie mam pojęcia, dziękuję za pomoc
-
Blokada reklam dla xiaomi.eu (Nie wymaga ROOT)
antykat replied to fredek's topic in Modyfikacje techniczne
Czy nie prościej i lepiej jest zmienić sobie DNS w telefonie z automatycznego na prywatny, np. dns.adguard.com? Zawsze działa, nie trzeba nic instalować, nie trzeba mieć roota czy odblokowanego bootloadera. Łatwo i skutecznie. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka - Today
-
MichAsAs started following Po instalacji MIUI11 stable problem z sms
-
Witam. Po instalacji MIUI11 STABLE na dev po kilku dniach aplikacja messages czyli sms od xiaomi zaczęła się wysypywac. Po czyszczeniu cache dalej to samo. Miał ktoś coś podobnego? Oto log z błędu: android.database.sqlite.SQLiteException: Can't downgrade database from version 112 to 109 at android.database.DatabaseUtils.readExceptionFromParcel(Unknown Source:51) at android.database.DatabaseUtils.readExceptionFromParcel(Unknown Source:11) at android.content.ContentProviderProxy.query(Unknown Source:74) at android.content.ContentResolver.query(Unknown Source:55) at android.content.ContentResolver.query(Unknown Source:4) at android.content.ContentResolver.query(Unknown Source:12) at com.android.mms.util.cj.c(Unknown Source:1) at com.android.mms.b.k.a(Unknown Source:13) at com.android.mms.b.k.g(Unknown Source:40) at com.android.mms.b.r.run(Unknown Source:4) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1162) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:636) at java.lang.Thread.run(Thread.java:764)
-
MichAsAs joined the community
-
nie ma sprawy. P.S. Kiedyś zrobiłem troche nowocześniejszą wersję tej starej tarczy. Poszukaj może ci się spodoba.
-
Dexter 13 started following Amazfit BIP - tarcze "bin"
-
dzięki jjkielce jesteś wielki
-
Doprawdy? Jesteś taki pewny więc pewnie spytałeś posiadaczy wszystkich 25 mln sztuk? Albo chociaż wszystkich posiadaczy z tego forum? Powiem ci coś - stawiam dolary przeciw orzechom, że masa ludzi prawdopodobnie ma taki sam albo podobny problem ale, albo się tym nie interesują, albo o nim wiedzą ale nie szukają pomocy po forach, albo szukają ale po swoich krajowych, niekoniecznie angielskojęzycznych. Zawęziłeś sobie świat do jednego forum twierdząc, że skoro jestem sam z takim problemem to on nie istnieje, a już pod twoją wypowiedzą zgłosił się kolejny user, a na mi community spotkałem następne osoby które też zauważyły problem z aparatem. Tak więc, to że o czymś nie słyszałeś nie znaczy że to nie istnieje. Pewnie w przeciągu kolejnych tygodni jeszcze ten temat nieraz wypłynie w necie. Natomiast to co tu piszesz to kompletna bzdura. Poważni producenci od samego początku wypuszczali smartfony z gotowym finalnym softem a aktualizacje dotyczyły najczęściej tylko zabezpieczeń, kiepskie i źle zoptymalizowane nakładki potrafiły zabić sprzedaż nawet dobrze doposażonych modeli więc trzeba było się starać, ale teraz jak widzę można wypuścić jakąś zabugowaną pre-betę z totalnie skopaną optymalizacją a ludzie jeszcze przyklasną i powiedzą że tak musi być. Zamieniają ci dopracowany soft na wpół gotowy produkt i uważasz że to w porządku bo "tak działa OS"? Nie wiem, może jestem zbyt wymagającym klientem który nie lubi jak go robią w wała, a może po prostu nie doceniam tej możliwości przejścia ze stabilnej dopracowanej wersji softu na zabagowaną i źle zoptymalizowaną ale za to najnowszą rewizje, ale moim zdaniem soft działający gorzej od swojej starszej wersji nie powinien w ogóle mieć prawa się pojawić Tak czy siak, full wipe nic nie daje, jeżeli ktoś podobnie jak ja nie lubi jak 4 gb telefon działa jakby miał 1gb i robił zdjęcia na poziomie jakiegoś noname z supermarketu, a nie ma czasu studiować programowania żeby naprawić to co zepsuł producent, to pozostaje mu pozbyć się tego szmelcu i kupić sobie normalny smartfon.
-
jalim changed their profile photo
-
ROMy MIUI Global - stabilne i rozwojowe (stable i dev)
mrozilla replied to rezmus's topic in Dyskusja ogólna
Czy u każdego w MIUI 11 teraz pokazuje statystyki baterii z 3 ostatnich dni? Jeżeli statystyki mają np. 5 dni to pokazuje 3 dni od no.p 80% do teraz? To tylko przykład ale wcześniej pokazywało nawet z 7 dni od 100% naładowania, a teraz 3 ostatnie dni, a jeżeli było ładowane wcześniej to pokazuje % startowy taki jak 3 dni temu. -
Witam jestem nowym posiadaczem mi box s mam pewien problem z strona zalukaj czy to przeglądarka pufin czy kodi zalukaj nie działa wpisuje poprawny login i wyskakuje błędny login i hasło co z tym fantem zrobić. A drugie pytanie telefon xiaomi rn7 da to się jakoś sparowac fajnie?
-
Ogólnie pojawiło się chińskie stable MIUI 11 bazujące na Androidzie 10, więc niedługo możemy się spodziewać globala. [emoji6] Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
- 233 replies
-
- miui global
- redm k20
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
yellow pl24_packed.bin pozostałe wersje do pobrania ze strony : https://amazfitwatchfaces.com/bip/view/8992
-
Roburtek started following Mi 9T / Redmi K20
-
aniaa56665 joined the community
-
@kristof1992 Czyli ty to zrobiłeś tak? Też to rozważam, bo jednak brak nagrywania i dialer google jest do D. Jeżeli tak to daj proszę znać czy widzisz jakieś negatywne rzeczy i jak z aktualizacjami?
-
Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
-
Zamówiłem. Anti blu-ray, zobaczymy co będzie oby na + Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
-
Czy soft był i stalowang na czysto? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
-
Mam problem z budzikem tzn. przy dłuższym czuwaniu telefonu gdy budzik mi dzwoni to mam czarny ekran i nic nie mogę zrobić ( mogę go wyłączyć tylko przyciskiem power) a żeby wrócił telefon do normalności muszę go zresetować. Czy to problem softu czy sprzetu? To dzieje się w RN5
-
Ania56665 joined the community
-
Ma optyczną stabilizację. Czy warto kupić to sam musisz zdecydować. W tej cenie masz Mi9 64GB.
-
moja fullcolor pl.bin 34 kB · 60 downloads mam prośbe czy można zmienić w tej tarczy kolor dnia tygodnia SOBOTA na zielony a puls na żółty dziękuję