4 Ultra
3 topics in this forum
-
- 2 replies
- 1.5k views
Od niedawna dostępna również na Polskim rynku, nowa hulajnoga elektryczna od Xiaomi. Pierwsza po paru latach z amortyzacją i to podwójną! Do tego, napęd na tył Garść danych/informacji od producenta: - podwójna amortyzacja - przód/tył - silnik z tyłu, moc: 500 W, max. moc peak: 940 W - opony 10'' samouszczelniające - max. zasięg: do 70 km - IP55 - max. obciążenie: 120 kg - waga: 24.5 kg - akumulator: 12Ah (561Wh) - max. prędkość: na rynek PL - blokada software: 20 km/h - max. nachylenie terenu: do 25% Najważniejsze zmiany/ulepszenia, poprawione elementy, według …
Last reply by krzyci81, -
-
- 1 reply
- 135 views
Witam. Może pytanie w złym dziale ale zaryzykuję. Mam hulajnogę Electric Scooter 4 Ultra od miesiąca. Ostatnio zauważyłem że mocowanie błotnika tylnego z lewej strony poluzowało się i telepie na większych nierównościach. Jak ściągnąć tę plastikową osłonę zawieszenia ( tą z odblaskiem) aby dokręcić to mocowanie. Szukałem po necie i raczej nic nie ma. Ale mogę się mylić.
Last reply by Rafał Hudeczek, -
- 2 followers
- 11 replies
- 2.3k views
Witam niedawno przesiadłem się z hulajnogi Segwey Ninebot na Xiaomi Electric Scooter 4 ultra. Hulajnoga ta jest pod niemal każdym względem lepsza niż Ninebot. Amortyzacja świetna, po lasach można jeździć. Zasięg super do 70 km, a kierunkowskazy to już w ogóle super rozwiązanie. Dziwi mnie natomiast jedno. Dla czego w Polsce hulajnoga ta może rozpędzić się tylko do 20 km/h w trybie S+? W wielu krajach sprzedaje się ją w wersji 25 km/h. Rozumiem że w Polsce obowiązują przepisy które mówią że po drogach PUBLICZNYCH można hulajnogą poruszać się do 20 km/h, lecz przy zasięgu 70 km człowiek nie po rusza się tylko po takich drogach. Z takim zasięgiem mogę jechać poza miasto…
Last reply by dave112233,