Dyskusja ogólna
10 topics in this forum
-
- 4 followers
- 6 replies
- 1.2k views
W tym miejscu rozmawiamy na wszelkie tematy dotyczące smartfona POCO F5/Redmi Note 12 Turbo, które nie wymagają tworzenia oddzielnego wątku.
Last reply by arek810316, -
-
- 0 replies
- 109 views
Sprawdzałem na filmach z rozbierania POCO F5, że w środku jest bateria "BP4K". Na Ali są niby jakieś 100% oryginał, ale myślę że będzie z nimi lipa. Napisałem do nohon, bo mają ją na stanie, ale odpisali, że nie mają baterii pasującej do mojego telefonu, a w opisie baterii tylko redmi note 12 pro/12T/POCO x5 pro. Podejdzie ona? Ewentualnie gdzieś indziej można zamówić?
Last reply by modrzew, -
- 5 replies
- 3.6k views
Nie wiem czy prawidłowo nazwałem ale wkurza mnie zielona kropka koło stanu baterii. Na kilku zrzutach widziałem że nie ma tej kropki. Podpowie ktoś jak to wyłączyć?
Last reply by Master, -
- 1 reply
- 306 views
Hejka Niedawno zakupiłem Redmi Note 12 Turbo 16GB/1TB Powiedzcie mi jakie oprogramowanie zainstalowac na nim? Domyślnie ma wgrany ROM od POCO F5, z jakich wy korzystacie? Zależy mi na normalnym działaniu i stabilności , słyszałem że najnowszy jest HyperOS
Last reply by Netoper, -
- 1 follower
- 5 replies
- 2.2k views
Witam. Nie wiecie czy jest jakaś aplikacja poprawiająca jakość zdjęć w Poco F5? W pełnym słońcu wydaje mi się, że F5 robi gorsze zdjęcia od leciwego Redmi Note 8 Pro albo mam coś źle ustawione.
Last reply by silverx, -
Pytanie może i banalne, ale jak mam zaktualizować TWRP ? Przez ADB nadpisać na stare, czy z pozycji TWRP instalować nowe img. i do jakiego folderu??
Last reply by Kacper Skrzypek, -
- 1 follower
- 1 reply
- 393 views
Zmieniłem dźwięk ogólny na swój pobrany w Internetu ale chciałby aby określony kontakt posiadał jeszcze inny. Gdy zmieniam dźwięk dla tego jednego kontaktu to zmianie ulegają dźwięki ogólne powiadomień SMS. Może to usterka w samym MIUI 14.0.6.0 (TMREUXM).
Last reply by markof75, -
- 2 replies
- 373 views
Witam. Mam Antka 13 i nie wiem jak wyłączyć nieszczęsnego asystenta google, który pojawia się po dłuższym wciśnięciu przycisku start. Jest dużo tutoriali w necie, ale żaden nie dotyczy Androida 13, tylko wcześniejszych wersji. Jak się tego dziadostwa pozbyć??
Last reply by lufa9999, -
- 0 replies
- 243 views
Witam, posiadam RB 8 pro, ktory od jakiegoś czasu robi fatalne zdjecia. Przymierzam sie do zzmiany na RN 12 pro + (ale musze dozbierać kase Wyjeżzam na wakacje i potrzebuje gcam o ktorym sie naczytałam i ktory moze pomoć...ale: wgrałam chyba 3 i nadal szału nie ma. Prosze o pomoc albo kontretne linki i wskazówki jak sama to mogę ogarnać
Last reply by Anna Ł., -
- 2 replies
- 2.5k views
Dzisiaj mam dostać F5 i się zastawiam ile lat będzie aktualizacji. Jak zwykle 2 duże i 3 małe czy jakoś inaczej ?
Last reply by lee,