Dyskusja ogólna
7 topics in this forum
-
- 1 follower
- 61 replies
- 6.6k views
Wątek ogólny, poświęcony Xiaomi 12S Ultra. Poruszamy tu kwestie ogólnikowe, niewymagające tworzenia nowego wątku.
Last reply by ogi27, -
-
- 1 follower
- 3 replies
- 499 views
Wątek ogólny, poświęcony Xiaomi 12S. Poruszamy tu kwestie ogólnikowe, niewymagające tworzenia nowego wątku.
Last reply by Pako123456, -
- 1 follower
- 8 replies
- 812 views
Wątek ogólny, poświęcony Xiaomi 12S Pro. Poruszamy tu kwestie ogólnikowe, niewymagające tworzenia nowego wątku.
Last reply by copernic_us, -
- 0 replies
- 245 views
Witam, Zakupiłem ładowarkę MDY-13-EE (waga 117g), i podejrzewam, że t o podróbka. Moja oryginalna to MDY-12-ED (waga 195g). Różnica w wadze to jedno, ale przy ładowaniu na mojej procenty lecą po przecinku i jest podpis: "120W" i ikona błyskawicy. Przy tej zakupionej nie ma procentów po przecinku i podpis to: "mi turbo harge" i ikona błyskawicy. Moim zdaniem jest to podróba. Jakie jest wasze?
Last reply by MartInR, -
- 3 replies
- 288 views
Witam fanów Xiaomi i znawców tematu! Zastanawiam się nad kupnem Xiaomi 13, ale w Polsce dostępne są tylko modele z 8 GB RAM i 256 GB storage. Telefon jest jednak produkowany także w wersji 12 GB RAM, ale w Polsce jest niedostępny. Dla mnie telefon to inwestycja na parę lat (obecnie posiadam 4 letniego Huawei P30 256 GB, który całkiem nieźle sobie jeszcze radzi), więc specyfikacja musi być future-proof, a to znaczy, że 8 GB RAM i 256 storage to zbyt mała zmiana (storage - żadna) w stosunku do tego co posiadam, a szybszy procek to dla mnie za mały powód, aby zmieniać. Znalazłem więc na allegro aukcję chińskiego sprzedawcy (nazywa tą wersję jako "international"), k…
Last reply by Kacper Skrzypek, -
- 1 follower
- 4 replies
- 965 views
Cześć, W aplikacji mojego banku nie mogę dodać karty do płatności zbliżeniowych. Pojawia się komunikat, że "Tego telefonu nie można skonfigurować do płatności zbliżeniowych" dalej w opisie: "Twój telefon nie spełnia standardów bezpieczeństwa wymaganych do obsługiwania płatności zbliżeniowych. Może on mieć dostęp do roota lub korzystać z niecertyfikowanego oprogramowania" Roota mam, apka Magisk ukryta, aplikacja banku na liście odmów w Magisk. Da się to jakoś przeskoczyć, czy nie ma opcji bo telefon jest z chińskiej dystrybucji.
Last reply by MartInR, -
- 1 follower
- 3 replies
- 380 views
Pytanie raczej do developerów, geeków, twórców xiaomi.eu przeglądających kody romów itd. Natknęliście się może w kodzie na jakąś wzmianke o procesorze Surge C2? Czy już działa lub będzie działał? Tematy o C2 na pokładzie 12SUltra mają już prawie rok. Są jakieś informacje w związku z "uśpionym" chipem? Chyba że czekają z uruchomieniem na premiere 13-nastej Ultraśki.
Last reply by Kacper Skrzypek,