Problemy techniczne
6 topics in this forum
-
- 3 replies
- 119 views
Przestała działać mi latarka, ikonka jest wygaszona i nie włącza latarki. Okazuje się, że również aparat nie działa co pewnie ma związek z tą awarią. Macie jakiś pomysł co zrobić?
Last reply by Kacper Skrzypek, -
-
- 1 follower
- 4 replies
- 379 views
Dzien dobry, czy zna ktoś rozwiązanie na gubienie sieci przez telefon? telefon jest z sieci t-mobile, wszystko seryjne. Podczas rozmow jakosc jest bardzo słaba - czuc jakby caly czas gubil pakiety Czasem potrafi po prostu calkowicie stracic zasieg. Sprawdzalem APN - jest taki jak zaleca t mobile Resetowalem siec Roaming krajowy i miedzynarodowy odpalony Zmienialem na LTE, 3g i problem caly czas wystepuje. Wyglada to na jakis problem z softem, ale to najnowsza wersja. Miasto to Warszawa, poprzedni mi9 działa bez żadnych problemów. Zastanawiam sie czy oddac telefon czy da sie coś z tym zrobić.
Last reply by Speed666, -
- 1 follower
- 5 replies
- 152 views
Witam, może już trochę za stary jestem 😩 na ogarnięcie tych sterowników ale znów mam problem żeby podłączyć telefon do kompa. Sterowniki pobrałem z neta, robiłem z instrukcją zawartą w poradniku na stronie od sterowników i ........ nic podłączam tel. i dalej lipa. Może ktoś pomóc ogarnąć ten temat?? I zadam tutaj jeszcze pytanie czy warto robić bootloadera czy zostawić na oficjalnym romie??
Last reply by rock'n'rolla, -
- 2 followers
- 27 replies
- 3.8k views
Czy spotkał się już ktoś z niedziałającym android auto w xiaomi 12 pro. Moje poprzednie dwa telefony czyli 10 pro i 11 nie mają żadnego problemu z odpaleniem android auto na ekranie w moim citroenie. Natomiast 12 pro wogóle nie reaguje. Sposób połączenia mam ustawiony na transfer plików / android auto ale nic nie daje [emoji2959] Wysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka
Last reply by Kaudii, -
- 0 replies
- 139 views
Cześć. Często nie mam internetu w sieci nju. Po restarcie wszystko działa. Miał ktoś podobny problem? . Rom miu global 13.0.18
Last reply by Lisek40, -
- 2 replies
- 627 views
Witam, (1)mam taki problem w Xiaomi 12 PRO, że gdy ktoś do mnie dzwoni, głos wydobywa się z górnego głośnika, a nie tego nad kamerką, który przykładamy do ucha. To powoduje, że mimo wszystko osoby z zewnątrz słyszą rozmowę. Jestem nowym użytkownikiem Xiaomi, więc nie bardzo też wiem, gdzie mógłbym to zmienić. (2)Kolejnym problemem, o którym mi już powiedziało kilka osób, jest bardzo cichy mikrofon podczas rozmowy telefonicznej... (3)Trzecim natomiast jest fakt, że przy ustawieniach głośności mamy rzekomo podział na: multimedia, dzwonek, alarm. Kiedy dam multimedia na 0, a dźwięk powiedźmy 100, to słychać zarówno multimedia jak i dzwonek (??). Kiedy dam mul…
Last reply by stereo0,