Dyskusja ogólna
4 topics in this forum
-
- 3 followers
- 17 replies
- 2.2k views
Wątek ogólny, poświęcony Xiaomi 12 PRO. Poruszamy tu kwestie ogólnikowe, niewymagające tworzenia nowego wątku.
Last reply by Kaudii, -
-
- 1 reply
- 283 views
W Xiaomi 11 sprawa była prosta, wystarczyło odinstalować codzienne tapety czy karuzelę tapet. W Xiaomi 12 Pro nie da sie, jedyne co udało mi się zrobić to wyłączyć codzienne tapety, ale mimo to na ekranie blokady i tak wyświetla się ikona codziennych tapet w lewym dolnym rogu. Jak usunąć tą ikonę lub całkowicie odinstalować codzienne tapety?
Last reply by Netoper, -
- 1 follower
- 3 replies
- 339 views
Po dzisiejszej aktualizacji na pasku pojawiła mi się nowa ikona i nie wiem co to jest. Pomożecie? Wysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka
Last reply by Adam Błażejewski, -
- 1 reply
- 349 views
Dzień dobry, jako że jestem całkowicie nowym użytkownikiem smartfonów Xiaomi, brakuje mi kilku funkcji bądź nie potrafię ich jeszcze znaleźć w nowym urządzeniu po skoku z flagowców Samsunga. Jednym z nich jest siła wibracji na wyciszonym trybie kiedy ktoś do mnie dzwoni. Wibracje są tak słabe, że w zasadzie są w ogóle niesłyszalne ani nie odczuwalne nawet gdy mam rękę na biurku gdy telefon dzwoni obok. W przypadku mojego ostatniego tel, czyli Samsunga S10+, wibracje były słyszalne ze sporej odległości, a tutaj nie są nawet odczuwalne, chyba że telefon złapiemy ręką. Czy jest jakiś sposób na podkręcenie?
Last reply by MilyMis,