Dyskusja ogólna
9 topics in this forum
-
- 8 followers
- 107 replies
- 11k views
Wątek ogólny, poświęcony Xiaomi 12/12X. Poruszamy tu kwestie ogólnikowe, niewymagające tworzenia nowego wątku.
Last reply by Szkodzik, -
-
- 3 followers
- 24 replies
- 497 views
Cześć, Dostał ktoś october update dla globala dla 12X? Na różnych stronach piszą o początku listopada a u mnie ni widu ni słychu.
Last reply by FromWP, -
- 8 replies
- 456 views
Hej. W związku z pojawieniem się oficjalnej aktualizacji do Miui 14 oraz Android 13, chciałbym dowiedzieć się od Was, którzy już zdążyli zaktualizować telefon poprzez wbudowane narzędzie, czy aktualizacja jest na plus, czy coś psuje. Ponieważ osobiście jestem mega zadowolony z pracy telefonu jak i baterii na Miui 13, do aktualizacji podchodzę trochę z rezerwą...
Last reply by pbgalaxy, -
- 2 followers
- 6 replies
- 241 views
Cześć, Od mi 9, przez mi 10, najbardziej upierdliwe w mi 12, rozwijanie się status bara podczas rozmowy. Nie daj Boże, przytrzymam telefon ramieniem, a nie ręka i odpala mi się zegar, kalendarz, cały status bar rozwija. Czesem muszę 5 gestów użyć, żeby zamknąć wszystko i dostać się do telefonu. Kilka osób pytałem i mają podobnie, kilka w ogóle nie wiedzą o co chodzi i nie znają problemu. Czy to wina czujnika?
Last reply by Wako1986, -
- 1 reply
- 107 views
Witam, ma ktoś porównanie który lepiej trzyma na baterii? Czy 12x że starszym snapem ? Czy 12 ? Jakie wyniki sot na LTE i wifi?
Last reply by wysiek, -
- 9 replies
- 2k views
Witajcie, Przesiadłem się na 12X Global - z Huawei P30. Zależało mi na małym telefonie bo nie lubię phabletów. Minęły dwa tygodnie i powiem szczerze że mam mieszane uczucia. Wiele rzeczy jest po prostu nie tak. Może część z nich da się rozwiązać modyfikacjami ale jeśli tak to ma dalej wyglądać to 12X wyląduje na Allegro i będę szukał czegoś innego. Ale do rzeczy. Zalety: - świetny ekran - robi wrażenie nawet w słoneczne dni. Jednak jak jest na full jasność w słońcu to bateria leci w oczach - dobry aparat i robi ładne zdjęcia. Zwłaszcza Makro mnie zaskoczyło - Poręczny i dobrze wykonany jakościowo. - Głośniki stereo dają fajny dzwięk - Ła…
Last reply by s17, -
- 1 follower
- 0 replies
- 145 views
Cześć, Od paru dni jestem posiadaczem Xiaomi 12X. Zauważyłem że podczas rozmowy telefonicznej gdy dostaje sms to nie jestem w żaden sposób o tym powiadomiony, czy to wibracją czy dźwiękiem. Czy jest gdzieś możliwość włączenia takiej opcji?
Last reply by Yankeys, -
- 1 follower
- 0 replies
- 168 views
Witam, mam pytanie. Posiadam Xiaomi 12x, dzisiaj zaobserwowalem pewną rzecz, mianowicie włączyłem grę a następnie odpaliłem muzykę zarówno z YT jak i Spotify. Po wyjściu z gry zaobserwowałem, gorszą jakość muzyki (?) Tzn. raczej taką jak była zawsze, mam wrażenie jakby gry powodowały, że głośnik gra znacznie lepiej, próbowałem przy różnych grach- efekt ten sam, głośniki jakby grały dużo lepiej, ale również głośniej, dlatego zastanawiam się czy po prostu podczas grania w gry głośnik gra głośniej, co sprawia że wydaje mi się że tym samym lepiej? Chociaż wątpię bo naprawdę czuć duża różnice. Czy ktoś wie może o co chodzi?:) Pozdrawiam
Last reply by Bartshin, -
- 5 replies
- 255 views
Witam. Mam pytanie. Kupiłem w Chinach Xiaomi 12s, czy jest możliwe żebym wgrał do niego ROM z Xiaomi 12? Nie wiadomo, czy będzie ROM xiaomi.eu na ten model, więc kombinuję, albo będę musiał zwrócić telefon do Chin. Dzięki za odpowiedzi.
Last reply by Adam Błażejewski,