M365 1S
14 topics in this forum
-
- 0 replies
- 2.6k views
Masz uszkodzone oprogramowanie ESC (DRV)? Padło BLE? Problem z BMS? Zbyt wysoka/niska lub niekompatybilna wersja softu? Nie udała się modyfikacja i soft się zbrickował? Inny problem z oprogramowaniem? Poniżej znajdziesz stockowe/oficjalne/oryginalne pliki dla ratunkowego odzyskania lub zmiany wersji oprogramowania w Twoim pojeździe. W zależności od tego w jaki sposób będziesz wgrywać oprogramowanie, będziesz potrzebować odpowiednich plików. Albo ZIP albo BIN. Poniżej są pliki ZIP. Gdy będziesz potrzebować pliku BIN - rozpakuj archiwum - plik BIN znajduje się w środku. TYLKO dla hulajnogi w wersji 1S. BLE czyli dashboard, wyświetlacz, Blue…
Last reply by Battery_Saver, -
-
- 1 follower
- 2 replies
- 688 views
Witam Po pełnym naładowaniu hulajnogi lampka świeci na czerwono (dawniej świeciła na zielono). Co jest przyczyną?
Last reply by bulidomex321, -
- 1 follower
- 0 replies
- 165 views
Model 1S niemiecka wersja. Problem pojawiał się stopniowo w ciągu tygodnia zaczęło zanikać tylne światło. Świeciło coraz słabiej-reszta hulajnogi działa idealnie. Przednia lampka tez nie szarpie silnikiem ani nic. Na kablu od tylnej 1.4v rozebrana kable sprawdzone. Przy baterii nie urwane. Da się wyciągnąć skądś jeszcze zasilanie tylnego światła i stop? Bo nie widzi mi się rozbierać baterii.
Last reply by Manson82, -
- 9 replies
- 879 views
Siemka mam pytanie, a mianowicie chciałbym dodać do mojej 1S mocniejsze światła oraz kierunkowskazy 12v, lecz totalnie nie wiem, w jaki sposób je podłączyć. Miałem kilka pomysłów, lecz nie wiem, który z nich jest najlepszy. 1: Koszyk z bateriami 12v pod to przełącznik i światła 2: Akumulator 12v żelowy bądź jakiś RC i tak samo przełącznik oraz światła 3: Konwerter napięć z 42v na 12v (Z AliExpress) pod to przełącznik i światła Która z tych opcji jest najlepsza nie ufam elektronice z chin ale z tego co słyszałem opcja nr.3 jest najlepsza robił ktoś bądź wie jak zrobić taką modyfikację i chciałby pomóc z góry dziękuje.
Last reply by Netoper, -
- 1 follower
- 1 reply
- 312 views
Witam mam (moze) problem z hulajnogą po aktualizacji Modułu BMS do wersji 1.4.1 po naładowaniu hulajnogi dioda na ładowarce świeci się ciągle na czerwono a w aplikacji pokazuje naładowanie w 100% a tylne światło ciągle pulsuje ktoś mi wytłumaczy o co chodzi Również sama hulajnoga rozładowuje się szybciej
- 1 follower
- 11 replies
- 869 views
witam, jako, ze to moj pierwszy post na forum to na wstepie pozdrawiam serdecznie wszystkich 😁 a przechodzac do sedna sprawy... mam rocznego Essential'a i w zwiazku z tym pytanie: czy jezeli zapakuje do niego standardowa baterie od 1S/m365 i wgram standardowy/aktualny soft od 1S'a to w ten (wzglednie) prosty sposob dokonam konwersji i otrzymam de facto pelnowartosciowego 1S'a? baterie 7800 mozna kupic za ok. 350zl, a stara sprzedac, wiec wydaje sie byc to kuszaca opcja, choc moze z drugiej strony brzmi ona zbyt prosto aby byla prawdziwa... ale nigdy nie mow nigdy 😉 pozdrawiam PS. poza bateria/softem, chyba nie ma…
Last reply by XTeK, -
- 1 reply
- 311 views
Pobrałem XiaoFlasher połączyłem hulajnoge i nie mogę jej już połączyć przez normalną aplikacje i tylna lampka bardzo szybko mruga Mi Electric Scooter 1S
Last reply by Tidnes, -
Hulajnoga xiaomi 1s nie włącza się po podłączeniu na akumulatorze świeci sie czerwona dioda 4 razy
- 4 replies
- 556 views
Witam, Jak w temacie, konwersja na koła 10",czy warto, plusy, minusy, opinie, Tych, co już to zrobili ? Mam gwarancję, ale zastanawiałem się nad zmianą kół na 10" lub na koła pełne. Drugie rozwiązanie odpada całkowicie (dużo się o tym naczytałem i koła pełne jak dla mnie odpadają) Szukałem podobnego tematu, ale znalazłem tylko informacje na temat m365 i wiem, że obie hulajnogi są do siebie bardzo podobne i 1S to tak naprawdę poprawiona wersja m365. Co do obydwu modeli, to mam też jeszcze pytanie, czy części takie jak np plastikowe osłony na śruby kół pasują z m365 do 1S, bo aktualnie mi się zgubił odblask, a sprzedawca na allegro nie jest mi …
Last reply by aRo83r, -
- 4 replies
- 933 views
Witam, Mam problem z nową hulajnogą jak z tematu posta - wczoraj kupiona. Po uruchomieniu poprawnie wykonana aktywacja poprzez aplikację Mi Home. Po aktywacji w aplikacji pojawił się monit o nowym oprogramowaniu hulajnogo, potwierdziłem aktualizację. Na końcu informacja o poprawnej aktualizacji, ale sama hulajnoga już bez reakcji (na wyświetlaczu tylko ikonka BT). Po wyłączeniu i próbie włączenia hulajnoga martwa - wyświetlacz się nie włącza, miga tylko tylna lampa (33 razy i gaśnie). Domyślam się, że coś poszło nie tak z aktualizacją i to mruganie to sygnalizacja błędu. Jak to można naprawić? Hulajnoga nie jest już widoczna w aplikacji, brak połączenia. Z …
Last reply by Tidnes, -
- 9 replies
- 823 views
Witam, Brak w hulajnodze 1s funkcji - tempomat. Z tego co się naszukałem, to może to być wina najnowszego softu, a moja hulajnoga ma aktualne oprogramowanie (screeny poniżej) Czy jest inna możliwość niż wgranie innego, zaniżonego softu, który posiada funkcję tempomat? Pytam, bo mam gwarancję, a nie chce hulajnogi modyfikować, żeby ją stracić.
Last reply by aRo83r, -
- 1 follower
- 6 replies
- 910 views
Witam, mam pytanie czym się różnią wersje xiaomi mi 1s między tą normalną na rynku polskim a wersją DE? czy niczym się nie różni oprócz tego że ma 2 hamulce??
Last reply by 5555g5, -
- 1 reply
- 610 views
Witam. Czy akcesoria z M365 pasują do 1S?. Chodzi mi i zaślepki , uchwyty , mocowania itp.
- 1 reply
- 575 views
Hej Orientuje się ktoś może czy ładowarka 42v 3A od stigo nadaje się do mi 1s? Sam zaryzykowałem, podłączyłem i ładuje dużo szybciej - 110-115w, tylko czy to bezpieczne?
Last reply by Battery_Saver,