Akcesoria
6 topics in this forum
-
Polecane etui 1 2 3
przez Adam Błażejewski- 7 followers
- 98 replies
- 8,3 tys. wyświetleń
W tym temacie znajdziecie polecane etui ochronne dedykowane do tego modelu. Proszę o merytoryczna dyskusje.
Last reply by kmagda, -
-
- 4 followers
- 58 replies
- 4,1 tys. wyświetleń
W tym temacie znajdziecie polecane ładowarki przewodowe jak i bezprzewodowe dedykowane do tego modelu. Proszę o merytoryczna dyskusje.
Last reply by szczyku, -
- 6 followers
- 99 replies
- 7,9 tys. wyświetleń
W tym temacie znajdziecie polecane szkła lub folie ochronne dedykowane do tego modelu. Proszę o merytoryczna dyskusje.
Last reply by Bar.Tek, -
- 1 follower
- 0 replies
- 372 wyświetleń
Korzystał ktoś z takich zabawek? Amazon.com: Apobob Black Shark Phone Cooler Pro for Gaming, Smartphone, 1 Second Cooling Fan for Gaming Lives Videos, Vlog, Cooler Radiator for 2.63-3.46 inches IOS / Android Semiconductor Heatsink (Black, Pro): Kitchen & Dining Przy graniu w gry na PS2 po jakimś czasie mocno spowalnia przez thermal throttling (temp powyżej 47 stopni) i zastanawiam się czy: 1. takie zabawki mają sens 2. są takie, które można zamocować jakoś inaczej mając np podłączonego jednocześnie pada (u mnie Gamesir X2)
Last reply by AndrewSpec, -
Szybki powerbank
przez all999- 4 replies
- 908 wyświetleń
Hej! Czy któryś z dostępnych powerbanków Xiaomi jest w stanie wykorzystać pełnię możliwości szybkiego ładowania w Mi 11?
Last reply by Darth Artorius, -
Uchwyt do samochodu
przez zajec- 1 follower
- 3 replies
- 812 wyświetleń
Cześć, poszukuję uchwytu do samochodu, czy możecie powiedzieć z czego Wy korzystacie i co polecacie? Szukam raczej uchwytu magnetycznego z ładowaniem indukcyjnym. Ewentualnie grawitacyjny. Ogółem wybieram między 1. Uchwyt na telefon XIAOMI Mi Wireless Car Charger 20W 2. Uchwyt na telefon XBLITZ G850 Pro Co sądzicie o nich ? PS: Czy zauważyliście wpływ mocowania magnetycznego na trwałość baterii ? lub aparaty ? Apple oficjalnie, pisze że to ma wpływ na ich stabilizację obrazu.
Last reply by szczyku,