Akcesoria
2 topics in this forum
-
- 0 replies
- 230 views
No właśnie nie wiem na co zwracać uwagę,poza tym żeby kabel obsługiwał data i usb-c był?Na co trzeba zwracać uwagę?Mniemam się z zakupem,żeby był jakiś zapas,a poza tym ta moja stara ładowarka chyba już fixuje,raz się włącza szybkie ładowanie,a raz zwykle....mniemam że kabel lub adapter(tzn.ta część co do prądu w telefonie jest ok gniazdo),albo oba....??? Wysłane z mojego M2010J19CG przy użyciu Tapatalka
Last reply by Xvistak, -
-
- 0 replies
- 657 views
W zestawie jest co prawda silikonowy kondomek, ale trochę się pokręciłem po ali i zamówiłem na próbę cos takiego: etui ze sliderem Co prawda na zdjęciach w samej aukcji wygląda ono nieco inaczej, ale w ocenach klientów wersja do Poco M3 przedstawia się tak: Zależało mi, żeby nie zakrywać logo, bo dla mnie ta czarna wyspa stanowi estetycznie integralną całość. Przy okazji jeszcze pakiet czterech szkieł stąd. Pewnie jak to tanie chińczyki, nie będą pokrywały całego ekranu. Namówiłem na M3 również siostrę, więc dwa dam jej. To tak zapobiegawczo, żeby mieć od razu pod ręką, gdy fabryczną folię dojadą różne przedziwne rzeczy, trzymane w damskich toreb…
Last reply by h4lik,