Akcesoria
6 topics in this forum
-
- 1 follower
- 35 replies
- 4.3k views
Mógłby ktoś polecić jakiś fajny case? Ten z zestawu jest kiepski. Nie jest wycięty na wymiar aparatu i włazi mi w ten okrąg pełno paprochów z kieszeni...
Last reply by blackbird, -
-
- 3 followers
- 29 replies
- 3k views
Wątek poświęcony dyskusji I wymianie doświadczeń odnośnie ochrony ekranu.
Last reply by fake4r, -
- 1 reply
- 510 views
Hej, jaką polecacie kartę pamięci do POCO X3? Takie żeby były kompatybilne z tel. Prosiłabym o konkretne karty ponieważ nie znam tematu.
Last reply by Patryk22, -
- 0 replies
- 576 views
Moja stara ładowarka samochodowa słabo radzi sobie z ładowaniem telefonu więc czas poszukać czegoś nowego. Macie coś sprawdzonego uruchamiającego Turbo Charge i ładującego telefon w takim samym/ podobnym tempie do oryginalnej ładowarki domowej 33W mdy-11-ez ? Z tego co znalazłem w spec. Snapdragona 860 to obsługuje on QC 4+ więc rozumiem, że trzeba naleźć ładowarkę ok 30W ze wspraciem QC 4+ ? Macie jakiś sprawdzony kabel, który pozwoli wykorzystać potencjał takiej ładowarki/tej oryginalnej? EDIT: Wstępnie myślę o czymś takim: https://e-baseus.com/product-pol-1786-Baseus-Magic-Series-Ladowarka-samochodowa-USB-Type-C-Quick-Charge-4-0-Power-Delivery-45W.html…
Last reply by michaUU, -
- 1 follower
- 23 replies
- 1.6k views
Wbrew pozorom nie jest to takie proste aby wybrać odpowiedni kabel. Upatrzyłem chyba dobry (3A) ale jak zapytałem producenta to ładuje tylko do 18W. Jaki kabel polecacie aby ładował 33W?
Last reply by Netoper, -
- 1 follower
- 1 reply
- 1.2k views
Witam serdecznie. proszę o polecenie słuchawek dokanałowych do poco x3. Myślałem nad Sony wf1000mk3. Na razie podłączałem do poco tanie słuchawki philipsa. Wydaje mi się że grają za cicho. Z drugiej strony może nie warto sobie zaprzątać głowy dokanalowymi i kupić nauszne audio technica ath m50xbt. Czy 2aeto inwestować w droższe słuchawki do poco x3. Czy telefon wpływa na jakość dźwięku w przypadku bezprzewodowych słuchawek. Dziękuję i pozdrawiam Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Last reply by kaliniec,