Problemy techniczne
230 topics in this forum
-
- 4 replies
- 787 views
Cześć, Nie pojawia się u mnie przełącznik do synchronizacji w centrum kontroli (po ściągnięciu w dół górnej belki). Czy to nowość w MIUI12, czy może u was jest ona widoczna?
Last reply by Otho Sackville, -
-
- 0 replies
- 1.1k views
Część, od kilku dni jestem posiadaczem poco x3 nfc. Wczoraj podłączyłem slukachwki bezprzewodowe QCY. Działają przy połączeniach, ale nie odtwarzają muzyki że Spotify, YouTube. Jak są sparowane to przy odtwarzaniu muzyki nie słychać jej ani z głośników telefonu ani słuchawek. Co może być przyczyną? Przesiadłem się z Samsunga S9 w którym nie miałem takiego problemu.
Last reply by Piotr0071, -
- 1 follower
- 11 replies
- 5.1k views
Witam chciałem zgrać zdjęcia z telefonu, komputer nie widzi urządzenia jako pamięci masowej i załącza się tylko ładowanie, jak to zmienić? windows 10 wszystko aktualne, w telefonie włączyłem tryb debugowania usb ale nic to nie daje, wersja miui global 12.0.2.0 (QJGEUXM).
Last reply by Adam Błażejewski, -
- 0 replies
- 412 views
Hej. W moim poco x3 nie ma opcji live view w Google mapach? I nie ma również w sklepie Play możliwości zainstalowania apki usługi Google Play dla ar. Czy też tak macie? Ew. Czy coś u mnie jest spier....?
Last reply by Chris_007, -
- 0 replies
- 681 views
Dlaczego nie mogę wyciszyć alarmu (budzika) w poco x3? Mogę zmniejszać głośność ale nie do końca
Last reply by egoba,